6 zodii care găsesc mereu scuze pentru orice

Sigur cunoști și tu persoane care au de fiecare dată o scuză perfectă pentru care nu pot participa la un eveniment sau nu pot face anumite lucruri. Ceea ce nu știi este că această "calitate" poate fi influențată și de zodii.

6 zodii care găsesc mereu scuze pentru orice

În mod inevitabil ajungi să îți dai seama când o persoană pe care o cunoști va veni cu o nouă scuză pentru care nu poate face un anumit lucru. Ni se întâmplă tuturor să nu mai putem sau să nu mai vrem să ne implicăm în anumite acțiuni și în aceste cazuri apelăm la diverse scuze, nu?

Știm că nu vrem să ne dezamăgim prietenii așadar începem să inventăm lucruri, iar persoanele care fac asta cel mai bine au una dintre aceste 6 zodii:

Balanță

Nativul Balanță este probabil cel care se pricepe cel mai bine să inventeze tot felul de scuze. Nu suportă confruntarea directă și îi este teamă de aproape orice. Astfel, preferă scuzele, însă ar trebui să aibă grijă la toate minciunile pe care le spune. Totodată, cei din jurul lor ar trebui să știe deja că nativii Balanță au o mulțime de scuze, așadar rar te poți baza cu adevărat pe ei.

Taur

Nu știm exact cum reușesc să facă asta, însă Taurul, o fire carismatică, are tendința să găsească o scuză pentru orice. Pot spune orice, indiferent că este ceva bun sau rău, însă este de apreciat, deoarece este nevoie de un anumit nivel de creativitate să găsească atâtea idei.

Scorpion

Scorpionii își găsesc scuze, însă de obicei le găsesc prea târziu și le spun într-un mod deloc plăcut. Dacă urmează să ieșiți, nu numai că probabil va lipsi de la întâlnire fără să te anunțe, dar ulterior își va motiva absența într-un mod complet ciudat, oferind o explicație care este în mod evident o minciună.

Capricorn

Dorința cea mai mare a Capricornilor este să fie respectați de cei din jur. Pentru ei onestitatea și dreptatea sunt cele mai importante și, în încercarea lor de a-i ajuta pe toți, aceștia ajung să nu își poată țină toate promisiunile, ceea ce duce la crearea unor scuze. Deși au intenții bune, Capricornii ajung de foarte multe ori să îi dezamăgească pe cei din jur.

Gemeni

Gemenii analizează foarte bine o situație, văzând toate opțiunile pe care le au înainte de a lua o decizie. Asta înseamnă că dacă ceva nu este pe placul lor, vor alege pur și simplu să nu se prezinte la o întâlnire, venind ulterior cu o scuză dramatică. Dacă știu că nu-și doresc deloc să meargă într-un anumit loc, ei vor găsi motiv destul de bine întemeiate pentru a-și scuza absența.

Fecioară

Deși au intenții bune, Fecioarele au rar un mod grațios în care să se scuze. Au minciuni destul de bune, care te fac să te întrebi care este de fapt povestea reala și ce este minciună. La fel ca Balanțele, nativii Fecioară nu creează scuze pentru absența lor de la un eveniment, ci pur și simplu mint până când vei renunța să mai ceri explicații.

Citește și:
Cele 5 zodii care nu sunt niciodată mulțumite cu ceea ce au

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie