5 zodii care își vor spune adevărul, oricât de tare ar durea

Se spune că adevărul te eliberează, dar câteodată adevărul poate fi greu de acceptat sau de auzit. Cu toate că știm că adevărul este calea cea dreaptă, de multe ori, ca să nu rănim o persoană, îl evităm.

5 zodii care își vor spune adevărul, oricât de tare ar durea

Nu putem spune că ne mințim cea mai bună prietenă dacă nu îi relatăm tot, doar omitem să spunem anumite detalii. Dar cum „ulciorul nu merge de multe ori la apă”, adevărul va ieși la iveală în cele din urmă iar atunci riscăm să rănim mai mult persoana care ne este dragă. Cu toate acestea, există și persoane care nu se pot abține și au grijă să te țină întodeauna la curent cu „știrile”.

Potrivit astrologilor, există 5 semne zodiacale care îți vor spune întodeauna adevărul, oricât de dureros ar fi.

Taur

Femeia Taur este puternică și va avea grijă să îți reamintească asta. Una dintre căile prin care își menține puterea este dezvăluirea adevărului. Îți va spune de fiecare dată (sau în majoritatea cazurilor) adevărul despre ea, dar în aceeași măsură îți va spune și părerea sinceră despre tine.

Femeia Taur nu va încerca niciodată să te facă să te simți inconfortabil sau să te demoralizeze, dar poți avea întotdeauna încredere în ea. Dacă îi demonstrezi că poate avea încredere în tine și ea îți va fi la rândul ei alături.

Rac

Racul este cel mai loial semn zodiacal, ceea ce rezultă că e aproape imposibil ca femeia Rac să te mintă atunci când îi ceri adevărul. Chiar dacă nu pui întrebări directe femeii Rac, dacă ea deține anumite informații, va fi gata să ți le spună. Chiar dacă vei fi rănită, femeia Rac va vrea întotdeauna ca tu să știi adevărul.

Leu

Femeia Leu nu este orice fel de prietenă. Ea nu va încerca să țină pentru ea informația, ci din contră. Există totuși ceva vag în legătură cu ele. Există varianta să nu te implice deloc într-un subiect, sau să îți spună totul deodată. Poate îți urăște tricoul sau poate știe că tipul pe care îl placi a ieșit cu altcineva. Indiferent de situație, îți va spune adevărul. Pe de o parte trebuie să o apreciezi, chiar dacă poate fi înspăimântător de sinceră câteodată, o va face pentru binele tău.

Scorpion

Femeia Scorpion este o prietenă adevărată. Cum ar fi o prietenă adevărată dacă nu ți-ar spune adevărul? Știe că, dacă îți va spune adevărul oricât de dureros ar fi și chiar dacă ai putea să te superi, aceasta e varianta cea mai bună, iar în timp așteaptă și de la tine același lucru.

Săgetător

Nu e ca și cum femeia Săgetător este nerăbdătoare să îți spună adevărul de fiecare dată, doar că nu se poate abține. Chiar dacă ar vrea să te mintă, nu reușește. A minți nu este o calitate specifică femeilor Săgetător. Ai prefera să te mintă? Probabil că nu, deci să ne bucurăm de asta.

Citește și:
Zodiile care se vor căsători la o vârstă fragedă

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie