5 zodii care își ascund latura vulnerabilă față de partener

La începutul unei relații, ne poate fi greu să fim sinceri față de partener, iar zodiile de mai jos nici nu iau în considerare să își arate latura vulnerabilă.

5 zodii care își ascund latura vulnerabilă față de partener

Multora dintre noi ne este greu să ne lăsăm văzuți de către ceilalți și în momentele vulnerabile deoarece credem că ei ne vor judeca și nu vor mai fi alături de noi. Însă într-o relație, vulnerabilitatea îi poate apropia și mai mult pe parteneri

O relație presupune o comunicare deschisă și sinceră, fiind condiția de bază a unei conexiuni sănătoase între doi parteneri. Pe când unele persoane vorbesc despre absolut orice cu persoana iubită, altele fac tot ce le stă în putință pentru a nu fi văzute în ipostaze în care se simt inconfortabile.

Iată care sunt cele 5 zodii care își ascund latura vulnerabilă față de partener:

1. Vărsător

Este destul de greu să îți dai seama ce anume simte femeia Vărsător pentru tine deoarece ea își ascunde emoțiile foarte ușor. Poate fi complicat pentru partenerul ei să știe ce o deranjează sau care sunt nevoile ei. Își dorește să dețină controlul, chiar și asupra sentimentelor ei.

2. Taur

Femeia Taur se lasă cu greu descoperită de un partener și durează pânâ când poate avea încredere completă în cineva. Își dorește ca persoanele din jur să o perceapă drept o femeie puternică, pe care nu o doboară nimic, dar știe că ar trebui să își permită să fie și vulnerabilă. 

3. Scorpion

Misterul este ceea ce o caracterizează pe femeia Scorpion. Chiar dacă este secretoasă, își dorește să primească sinceritate de la cei din jur. Experiențele din trecut au determinat-o să nu își exprime sentimentele și să nu spună atunci când se simte dezamăgită. 

4. Fecioară

Femeii Fecioară îi este greu să fie vulnerabilă deoarece asta ar însemna să accepte că nu este perfectă. Ea se simte mult mai în siguranță dacă își ascunde sentimentele față de partener, crezând că așa poate sta departe de o posibilă dezamăgire.

5. Balanță

Femeia Balanță nu își arată latura vulnerabilă față de partener pentru că îi este teamă să nu fie judecată. Ar vrea să fie sinceră cu el, dar limitele interioare o împiedică să facă asta. Chiar dacă partenerul ei este sincer cu ea, tot simte nevoia să își ia anumite măsuri de precauție.

Citește și:
De ce ai nevoie într-o relație, în funcție de zodia ta

Foto:PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie