5 motive pentru care nativele Leu sunt cele mai puternice mame

Știai că, atunci când devine mamă, femeia Leu devine și mai iubitoare și ridică standardele atât pentru ea, cât și pentru copilul său?

5 motive pentru care nativele Leu sunt cele mai puternice mame

Nativele Leu sunt cunoscute pentru spiritul lor puternic și excentric, iubind mai mult decât orice să fie în centrul atenției și să fie scăldate în laude. Lideri înnăscuți, ele au abilitatea de a-și atinge orice scopuri, indiferent cât de mărețe, și nu vor aștepta nimic mai puțin nici de la copii. Ele sunt capabile de a oferi dragoste fără limite și pot fi cele mai înfocate susținătoare ale odraslelor lor, cerând, în schimb, și performanțe înalte de la acestea.

Iată cele 5 caracteristici ale unei mame Leu:

1. Sunt mândre până peste măsură de copilul lor

Nativele Leu iubesc din toată inima și cu toată pasiunea de care dispun. Ele sunt afectuoase și nu se tem să-și pupe copiii, în public sau în privat, până le lasă tot rujul pe obraji. Ele vor merge la fiecare meci de fotbal al copilului lor și vor fi cele care cântă și îi încurajează echipa cel mai tare. Până la final, toți cei din jur vor afla cine este această mamă născută în zodia Leului, dar și cine este copilul ei.

Mai mult, ea este mândră de copilul său chiar din primele momente și înregistrează fiecare progres, de la primii pași și primele cuvinte până la ceremonia de absolvire a facultății.

Asta se întâmplă fiindcă nativele Leu au un simț aparte al mândriei și atunci ele trăiesc pentru astfel de momente grandioase. Mai mult, ele chiar cred cu tărie că aceștia sunt cele mai mari realizări ale lor și nu se sfiesc să spună asta tuturor celor de prin preajma lor.

Cel mai probabil, ea are casa plină cu obiecte și felicitări făcute de micuții lor, trofee, medalii, diplome și fotografii – adică tot ce le poate aduce aminte constant de realizările lor.

2. Nativele Leu sunt printre cele mai stricte mame ale zodiacului

Lideri înnăscuți, mamele Leu își cunosc rolul de șefă în casă. Știu când și cum să îi pună la punct pe copiii lor, și sunt mereu atente la comportamentul acestora. Așadar, mai greu reușesc ei să se strecoare afară din casă sau să se eschiveze de la curățenie, căci, în mod cert, eforturile lor vor fi în zadar.

Deși stricte, ele posedă, totuși, o ambiție incredibilă și reprezintă modele demne de urmat pentru copiii lor, de la care aceștia cu siguranță au ceva de învățat.

Ele sunt foarte protectoare când vine vorba de siguranța și sănătatea copiilor lor, acestea fiind prioritățile lor. De exemplu, chiar dacă o nativă Leu se descurcă mai greu cu banii, ea va face tot posibilul pentru a îi oferi copilului său toate șansele și avantajele posibile. Va găsi cei mai buni profesori și va merge la toate ședințele cu părinții, pentru a se asigura că face tot ce îi stă în puțință, în beneficiul copilului.

3. Sunt deschise și oneste

Mamele Leu nu se intimidează ușor și nu sunt rușinoase din fire. Ele vor dezvălui cele mai neașteptate lucruri din trecutul lor uneori rebel, fără să le fie teamă de ce vor crede ceilalți. Fie că s-au îndrăgostit la nebunie de un chitarist dintr-o formație rock sau fie că e vorba de nopțile pierdute prin cele mai tari cluburi de noapte din anii 80, cei din jur vor fi la curent cu toate aventurile lor.

Și, în ceea ce privește copiii lor, ele nu îi vor crește într-un mod prea cuminte, ci îi vor lăsa să își dezvolte creativitatea și să descopere ce le place, pe cont propriu.

4. Sunt puțin egocentriste

Să o spunem așa cum e: femeile Leu cred că sunt centrul universului și, practic, cine ar putea să le judece? Semnul Leu este guvernat de soare, cel în jurul căruia se învârte întreg sistemul nostru solar.

Copiii unei mame Leu pot simți adeseori că trebuie să se ridice la nivelul performanțelor și așteptărilor mamei lor – imaginează-ți doar cum ar fi să fie nevoită să te ridici la nivelul unei mame Leu, precum J. Lo?

Cei mai norocoși copii însă, pot avea parte de o nativă Leu care le va reaminti că succesul și realizările lor nu sunt necesare pentru afecțiunea ei, și că ea îi va iubi oricum, în orice circumstanțe. De fapt, pentru o mamă în zodia Leului, normalitatea este mai mult decât suficientă, chiar dacă uneori așteptările ei pot părea mult prea ridicate.

5. Iubesc dramele și exagerările

Cel mai des vei auzi la o nativă Leu fraze precum „O, doamne!”, fataliste și exagerate. Sunt genul de femei care sună și lasă mesaje vocale greu de înțeles, în momentele în care se simt ignorate sau în care sunt îngrijorate pentru că nu li s-a răspuns în ultimele 10 minute.

Atunci când există, într-adevăr, probleme, nativele Leu trebuie neapărat să le rezolve imediat, indiferent cât de extremă ar putea fi abordarea lor. Când nu sunt la curent, însă, cu situația copiilor lor, nu vor ezita să sară la concluzii pripite, cum că aceștia ar fi fost răpiți sau că ar fi avut un accident. Pentru ele, exagerarea e la ordinea zilei, iar ele sunt experte în a face din țânțar armăsar.

Totuși, ele sunt așa deoarece, cum am zis la început, își iubesc fără limite copiii și nu își pot imagina viața fără ei.

Citește și:
Cele mai fericite 4 zodii, care își păstrează o atitudine pozitivă orice li s-ar întâmpla

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie