4 zodii predispuse să-și înșele partenerii

A înșela nu este nici pe departe cel mai frumos mod de a încheia o relație, dar se întâmplă.

4 zodii predispuse să-și înșele partenerii

Nu vreau să spun că este un lucru bun să te joci cu sentimentele cuiva sau să trădezi încrederea partenerului, dar atunci când tu ești cel sau cea care înșală, mereu crezi că există un „motiv bun”.

Fie că în relația ta se simte plictiseala, fie că flacăra ce credeai că va arde etern abia mai pâlpâie, sau pur și simplu crezi că relația înaintează prea repede și nu poți ține pasul, fie că ai luat decizia conștient sau s-a întâmplat, avem o veste pentru tine: a înșela nu este ok!

Deși unele zodii sunt fidele pe viață iar altele nici nu se gândesc să intre într-o relație, există și zodii cărora le este scris să păcătuiască față de partenerul de viață. Îmi pare rău să îți spun, dar acestea sunt zodiile cu cel mai mare potențial de a înșela.

Gemeni

Poate părea nejustificat, dar principalul motiv pentru care nativii Gemeni înșală este plictiseala. Nu le place să fie lăsați singuri și își doresc ca relația lor să fie una spontană. Dacă plictiseala își face loc și monotonia pune stăpânire pe ei, fiți siguri că deja au pus ochii pe altcineva. Dacă nu ești intuitiv să le înțelegi nevoile, Gemenii vor găsi imediat pe cineva care este.

Leu

Nativii Leu preferă să se înconjoare de persoane care le apreciază, iar, dacă partenerul de viață nu îi face să se simtă în centrul atenției mereu, vor căuta pe altcineva. Aceștia sunt obișnuiți cu multe cadouri și afecțiune, însă dacă vor simți în relația lor o lipsă de iubire sau atenție, își pierd interesul pentru partener și nu vor ezita să înșele.

Scorpion

Cunoscuți ca persoane foarte pasionale și pătimașe, nativilor Scorpion nu le place când flacăra de la început nu mai arde așa cum obișnuia. Dacă relația devine prea serioasă și simt că nu mai au aceeași libertate de a-și împărtăși dragostea, aceștia au șanse de 100% să înșele.

Săgetător

Fani declarați ai distracției, Săgetătorii nu vor sta într-o relație plictisitoare, fie că e vorba de câteva luni sau câteva zile. Aceștia caută mereu un partener care să îi țină activi, împreună cu care să facă lucruri spontane, dar dacă nu ești tu acela, fii sigur că deja au găsit pe altcineva. Atunci când relația devine mult prea apropiată, Săgetătorii obișnuiesc să înșele pentru a demonstra că încă sunt liberi.

Citește și:
Cele mai nefericite 10 cupluri din zodiac

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie