4 dintre cele mai discrete zodii

Semnele zodiacale de mai jos au nevoie de spațiul lor personal și nu obișnuiesc să împărtășească detalii din viața privată cu ceilalți.

4 dintre cele mai discrete zodii

Pentru fiecare dintre noi, spațiul personal și intimitatea înseamnă altceva. Însă un punct comun este faptul că avem nevoie cu toții de timp petrecut cu propria persoană, care ne îndeamnă la introspecție.

Multe persoane aleg să își expună viața în fața celorlalți și să vorbească deschis despre orice aspect care le privește. Însă, mai sunt și acele persoane cărora le place să păstreze pentru ele anumite lucruri și țin foarte mult la intimitate.

1. Taur

Nativii Taur sunt independenți și rareori le cer persoanelor din jur ajutorul. Își doresc să se descurce singuri în orice situație și de cele mai multe ori sunt capabili să își rezolve singuri toate problemele. Evită pe cât posibil să se lase ajutați pentru că simt că nu pot avea încredere deplină într-o persoană, așa că preferă să stea cât mai departe de dezamăgiri și așteptări spulberate.

2. Fecioară

Fecioarele adoră să petreacă timpul singure. Sunt atât de discrete încât cu greu îți vei da seama ce anume gândesc. Pentru ele reprezintă o ocazie perfectă de a reflecta mult mai bine asupra acțiunilor și comportamentului, dar și de a-și da seama unde au greșit. Au foarte multe momente în care se îndepărtează de ceilalți, chiar și de prieteni, pentru a-și trăi viața așa cum își doresc.

3. Scorpion

Scorpionii sunt recunoscuți pentru faptul că nu își expun viața în fața prietenilor și chiar a familiei. Nu își doresc să se lase influențați și de cele mai multe ori sunt priviți ca fiind misterioși. Nu le place atunci când cineva intervine în viața lor și din acest motiv, își impun anumite limite în interacționarea cu alte persoane. De asemenea, apreciază când le este respectat spațiul personal.

4. Pești

Peștii reușesc să se facă plăcuți în orice context. Se adaptează diferitelor situații și apelează cu succes la simțul umorului. Chiar dacă par extrem de deschiși, în realitate sunt discreți și nu poți aborda cu ei orice fel de subiect. Uneori, se pot simți copleșiți de toată agitația din jur, așa că își iau destul de des timpul necesar pentru a reflecta asupra gândurilor lor.

Citește și:
Zodiile și tipul specific de inteligență

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din astrologie