3 zodii care s-ar putea împăca cu fostul iubit în 2020

De cele mai multe ori o despărțire este permanentă, însă există și situații în care alegi să te întorci la fostul partener din diferite motive.

3 zodii care s-ar putea împăca cu fostul iubit în 2020

Dincolo de sentimentele pe care probabil încă le ai pentru fostul partener, poți fi influențată să îți dorești să te împaci cu fostul iubit și de către astre.

Există trei zodii care, dacă au trecut printr-o despărțire în 2019, au șanse mari să se întoarcă la fosta iubire în 2020. Acest lucru însă poate însemna că trebuie să lucrezi mult mai mult pentru ca această relație să funcționeze.

Tocmai de aceea, zodiile cele mai răbdătoare sunt cele care vor reuși să aibă o relație de succes, iar acestea sunt Leii, Fecioarele și Peștii.

Leii sunt persoane prietenoase, care au puterea de a ierta în orice situație, Fecioarele știu cum să înceapă un nou capitol, iar Peștii sunt întotdeauna în căutarea armoniei în viața lor.

Leu

Potrivit astrelor, Leii pot avea puțin prea multă mândrie, însă când vine vorba despre persoane pe care le apreciază, aceștia pot renunța la anumite standarde și chiar pot recunoaște că au făcut greșeli.

Deși ego-ul le este afectat în urma unei despărțiri, Leii vor reuși în timp să își ierte fostul partener și să îi dea o nouă șansă. Aceștia își ascultă mai mult inima în noul an, iar asta le va aduce cu siguranță mai multă fericire.

Fecioară

Fecioarele vor fi mult mai înțelegătoare în noul an, iar asta se va vedea și în relațiile cu cei din jur. Nativii Fecioară se vor gândi mai bine la alegerile pe care le-au făcut în trecut și își vor da seama de lucrurile care nu au funcționat.

Datorită influenței planetelor, relația cu fostul iubit, dacă alegi să o reîncepi, ar putea fi una serioasă, de lungă durată. Practic, astrele sunt de partea ta, așadar ai susținerea completă să începi un nou capitol alături de o persoană pe care deja o cunoști, iar lucrurile pe care le veți trăi împreună în acest an sunt remarcabile. Cel mai bine este să iei o decizie în primele luni ale anului.

3. Pești

În 2020, Peștii au numeroase oportunități de a se împăca cu fostul iubit. Astrele te influențează destul de mult și te fac să te gândești la deciziile pe care le-ai luat în trecut. Astfel, este posibil să crezi că ar fi momentul să redeschizi anumite capitole, considerând că poate te-ai grăbit și ai încheiat o relația fără să te gândești prea mult la asta.

În noul an vei fi mai romantică și te vei gândi mai mult la sentimentele tale, așadar nu este deloc surprinzător că vei avea încredere să îți expui din nou sentimentele în fața unui fost iubit. Este momentul să faci o schimbare în viața ta, așadar dacă simți că este momentul să te împaci cu fostul partener, astrele sunt de partea ta.

Citește și:
6 zodii care cred în existența unor teorii ale conspirației

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie