3 zodii care le vor frânge inima nativilor Săgetător

Nativii din zodia Săgetător ar trebui să aibă grijă și stă stea cât mai departe de aceste zodii pentru că le vor frânge inima!

3 zodii care le vor frânge inima nativilor Săgetător

Săgetătorul este unul dintre semnele zodiacale care apreciază libertatea și are nevoie de o persoană specială alături, cu spirit de aventură și cu un incredibil simț al umorului. 

Când vine vorba despre relațiile amoroase, caută să aibă un partener stabil, care să le ofere echilibrul pe care îl caută de atâta vreme. Săgetătorii sunt pasionali și se îndrăgostec foarte ușor. Din acest motiv, pot fi răniți la fel de ușor. Iată care sunt zodiile de care ar trebui să se ferească pentru că le vor frânge inima:

1. Taur

La o primă vedere, Taurul și Săgetătorul au o chimie fizică extraordinară. Însă, în realitate, sunt două zodii care au opinii total diferite și nu reușesc niciodată să se pună de acord. Într-o relație, certurile dintre cele două semne zodiacale vor apărea la tot pasul. Săgetătorul este una dintre cele mai sensibile zodii și se va simți extrem de rănit atunci nativul Taur nu îi apreciază calitățile. Chiar dacă își doresc ca relația să funcționeze, aparent este una sortită eșecului. 

2. Fecioară

Fecioara și Săgetătorul au toate ingredientele ca să aibă o relație de lungă durată și fericită. Săgetătorul este cel care va aduce spontaneitatea și distracția în viața Fecioarei, iar aceasta îi va oferi Săgetătorului stabilitatea de care are nevoie. Cu toate aceastea, imaturitatea Săgetătorului o va determina pe Fecioară să pună punct relației, deoarece ea ia angajamentele foarte în serios și nu vrea să piardă timpul alături de persoane care nu depun același interes.

3. Capricorn

Atât Săgetătorul, cât și Capricornul sunt foarte ambițioși când vine vorba de carieră și sunt în stare de orice pentru a-și atinge obiectivele. În ceea ce privește o relație, competitivitatea nu va face întotdeauna bine și ambele semne zodiacale pot resimți la un moment dat presiunea celuilalt. Nativii Capricorn sunt destul de pragmatici, iar de la primul semn care le indică faptul că relația nu va funcționa, se vor detașa emoțional, iar în cele din urmă se îndepărtează definitiv de Săgetător, rănindu-i astfel inima. 

Citește și:
Zodiile și compatibilitatea în dragoste

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie