3 zodii care încă sunt îndrăgostite de fostul iubit

Cu siguranță ai auzit până acum nenumărate păreri conform cărora nu ar mai trebui să rămâi prietenă cu fostul iubit. Însă, există câteva zodii care mereu vor avea tendința de a mai avea sentimente față de el.

3 zodii care încă sunt îndrăgostite de fostul iubit

Este o alegere personală dacă după o despărțire mai vrei sau nu să fii prietenă cu partenerul. Însă, dacă încă mai ai sentimente față de el, ar trebui să te gândești foarte bine deoarece acest lucru îți poate face mult rău. 

Chiar dacă ne mai simțim atașate de el, doar timpul și distanța ne poate face să nu ni-l mai dorim atât de aproape. Și totuși, oare de ce ne dorim să rămânem prieteni cu foștii parteneri? Ei bine, răspunsul la această întrebare ar putea fi teama de singurătate și că nu vom mai găsi un partener la fel de bun pentru noi.

Există persoane care știu că este mai bine să rupă orice legătură cu fostul partener, însă totodată există și persoane care se agață de orice formă de prietenie pentru a rămâne în contact cu fostul iubit și asta din cauza acelor sentimente care ar putea exista în continuare.

Iată care sunt zodiile predispuse să mai aibă sentimente față de fostul iubit:

1. Taur

Femeia Taur își va reveni destul de greu după o despărțire, deoarece este o fire sensibilă și se dedică relațiilor sale. Pe lângă asta, ea e și foarte romantică și are nevoie să aibă pe cineva mereu alături. Chiar dacă știe că nu mai există cale de împăcare, ea tot mai are sentimente față de fostul iubit. Însă, dacă își acordă timp, va reuși să nu mai simtă nevoia de a-l avea aproape.

CONȚINUT VIDEO ELLE

2. Scorpion

Și femeia Scorpion încă mai are sentimente față de fostul iubit după o despărțire. Ea are nevoie de foarte mult timp pentru a se putea implica din nou într-o relație, preferând să stea singură o perioadă. Își dorește mereu să fie iubită și să i se ofere afecțiune, însă ar trebui să înțeleagă că lucrurile au cursul lor și că este mai bine să nu încercăm să îi forțăm pe oameni să rămână alături de noi.

3. Pești

Femeia Pești mai are sentimente față de fostul iubit deoarece are impresia că la un moment dat, va exista și o împăcare. Ea vrea să mai fie prezentă în viața lui de teama ca el să nu se îndrăgostească de altcineva, dar chiar și așa, nu ne putem propune de cine să ne îndrăgostim și de cine nu. Ar trebui să își stabilească anumite limite și să înțeleagă că despărțirea este o ocazie foarte bine de a se redescoperi. 

Citește și:
Cele 5 zodii care vor străluci în luna ianuarie 2020

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video