4 zodii care au nevoie de independență într-o relație

Chiar dacă ești într-o relație, asta nu înseamnă că nu ar mai trebui să îți păstrezi independența.

4 zodii care au nevoie de independență într-o relație

Dacă ești într-o relație, vei avea tendința de a vrea să stai cât mai mult timp cu partenerul, mai ales dacă sunteți la începutul relației. Iar cu cât vei sta mai mult cu el, cu atât îți vei pierde din independență. Și nu spunem că este un lucru rău, ci doar că odată cu asta, vei ajunge să depinzi tot mai mult de partener, poate chiar și să îți pierzi încrederea în tine.

De foarte multe ori, cădem într-o oarecare capcană și ajungem să ne dedicăm atât de mult relației în care suntem, implicit partenerul, încât ajungem să ne neglijăm și să nu mai facem lucrurile care înainte de a fi într-o relație ne făceau plăcere.

Doar pentru că ești într-o relație, asta nu înseamnă că trebuie să îți uiți identitatea, ci mai degrabă să îți acorzi timp atât ție, cât și partenerului, în egală măsură. Fie că îți dai seama sau nu, dar pe termen lung te va ajuta să fii indepedentă. Prin independență nu ar trebui să înțelegi că nu ești implicată în relație, ci doar că uiți că fericirea și liniștea ta este mult mai importantă.

În mod cert, o relație te poate schimba, dar cel mai important este să conștientizezi ce anume te face fericită și ce anume nu. Iar în ceea ce privește astrologia, există câteva zodii care au mai multă nevoie de independență într-o relație față de altele:

1. Gemeni

Femeile Gemeni își doresc tot mai multă independență, chiar și într-o relație. Pentru ele este extrem de important să se simtă tot mai sigure pe sine și să nu aibă nevoie să apeleze la cei din jur. Au nevoie în mod constant ca partenerul să le înțeleagă aceste momente deoarece independența face parte din felul în care sunt ele. Spiritul liber, dar și de aventură este ceea ce le ține mereu în contact cu cei din jur, iar astfel ajung să aibă parte de experiențe inedite. Însă, dacă partenerul nu este total de acord cu acest fel de a fi, încearcă totuși să îi explici că prin acest mod, tu ești fericită.

2. Săgetător

Femeia Săgetător adoră să își petreacă timpul singură și o va face ori de câte are nevoie. Nu doar că încearcă să-i insufle și partenerului acest mod de a fi, dar pentru ea o relație înseamnă ca fiecare partener să aibă și timp pentru el. O relație cu un partener care nu-i respectă această independență, nu va funcționa pentru ea, astfel că își dorește un partener pentru care aventura și călătoriile să fie la ordinea zilei. Are nevoie de un partener cu care să împărtășească aceste experiențe, fără a face un compromis în acest sens.

3. Capricorn

Pentru femeia Capricorn, cariera va fi cea care va ocupa mereu primul loc. Chiar și într-o relație, ea tot se va concentra mai mult pe viața profesională decât pe cea amoroasă. Nu îi este greu să își facă timp pentru ea deoarece știe că doar prin acest fel ea poate fi cu adevărat fericită. Iar doar pentru că te concentrezi prea mult asupra job-ului, asta nu înseamnă că ar trebui să te neglijezi. Găsește o persoană care să aprecieze aceleași valori ca și tine, fără să fii nevoită să faci o alegere grea și să alegi între tine și partener.

4. Vărsător

Femeia Vărsător este una dintre femeile pentru care libertatea joacă un rol extrem de important. Este mereu creativă, iar astfel va găsi mereu soluții prin care să reușească să își facă timp pentru ea, chiar și într-o relație. Iar doar pentru că are acest mod de a fi, nu înseamnă că nu își dorește o relație, ci doar că relația în care este vrea să fie una fără obligații. Ba mai mult, poate găsi pe cineva care va aprecia mult mai mult felul acesta de a fi la ea.

Citește și:
5 zodii care nu tolerează infidelitatea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din astrologie