Vizitează un magazin accesorii GSM și alege accesoriile potrivite cu nevoile tale

Adori să călătorești, să descoperi locuri noi – cel puțin pentru tine, de unde să vii cu bateriile încărcate, gata pentru noi provocări de dus la capăt în fiecare zi.

Vizitează un magazin accesorii GSM și alege accesoriile potrivite cu nevoile tale

Cu toate acestea, nu ești nici genul care să renunțe total la minunile pe care tehnologia le aduce în viața noastră. Și atunci, de ce să nu le îmbini pe amândouă cu niște accesorii GSM menite să îți facă viața mai ușoară? Hai alături de noi și descoperă câteva dintre ele, dar tu poți opta pentru oricare altele, dacă ai impresia că acestea răspund mai bine cerințelor tale.

Baterie externă

Dacă este ceva ce ai putea să le reproșezi telefoanelor mobile din ultimii ani, atunci primul lucru ar fi faptul că nu stau atât de bine la capitolul autonomie. S-au dus demult vremurile când încărcai telefonul și apoi, măcar 4 – 5 zile aproape că uitai unde ți-ai pus încărcătorul. Prin urmare, atunci când pleci în vacanță și nu vrei să îți condiționezi drumurile de faptul că trebuie să ai grijă să nu ți se descarce telefonul, o baterie externă este excelentă. Poți găsi numeroase astfel de baterii în magazinele fizice, sau chiar și cele online, dar recomandarea noastră este următoarea: fa-ne o vizita pe Tozmobile.ro magazin accesorii GSM si alege accesoriile care se potrivesc cel mai bine cu nevoile tale.

Adaptor universal de alimentare

Acasă ai un anumit tip de prize, la care poți conecta ușor încărcătorul telefonului sau al laptopului și gata, totul este foarte simplu. Cu toate acestea, nu poți avea siguranța că și în vacanță vei găsi locații cu prize care să se potriveasca. Prin urmare, chiar ai nevoie de un adaptor universal de alimentare, pentru a-ți ușura mult existența.

Suport și încărcător auto

Cei mai mulți dintre noi folosim mașina personală atunci când mergem în vacanțe. De aceea, ai nevoie obligatoriu de un încărcător auto și un suport cu care să ții mai ușor telefonul pe bord, pentru a iniția comenzi vocale. Va fi mult mai simplu să îți folosești smartphone-ul pe post de GPS, pentru a purta convorbiri pe difuzor, sau pur și simplu pentru a asculta muzică și a avea parte de o călătorie frumoasă.

Husă water proof

Intenționezi să îți petreci concediul undeva prin Deltă, sau măcar pe undeva unde să îți poți urma pasiunea cea mai mare, și anume pescuitul? Atunci știi și tu că se pot ivi și incidente mai puțin plăcute, cum ar fi să îți scapi telefonul mobil în apă. Și da, chiar nu vrei să ai parte de așa ceva, și îți dorești să găsești măcar o soluție pentru acestea. Din fericire, există și este vorba despre o husă rezistentă la apă, și pe care este obligatoriu să o strecori prin bagaje. Hai, recunoaște, deja te gândești la următoarea partidă de pescuit, nu?

Proiector de buzunar

Călătorești cu cei mici? Atunci unele seri pot fi o adevărată provocare, pentru că oboseala își spune cuvântul, și riști un tantrum de toată frumusețea. Mult mai simple ar fi lucrurile dacă aceștia ar putea urmări desenele animate preferate, activitate care i-ar putea calma un pic. Atunci, ce părere ai de un mic proiector de buzunar, cu ajutorul căruia le poți oferi celor mici o experiență deosebită, o seară de neuitat, și de care își vor aduce aminte mereu cu plăcere? Poți proiecta direct pe peretele camerei imaginea, și le vei oferi o adevărată seară de cinema.

Căști wireless

Când mergi în drumeții, căștile la care asculți melodiile preferate sunt perfecte. Dar, pentru că este destul de aiurea să umbli cu o mulțime de fire atârnând, optează pentru unele căști wireless. Totul va fi mult mai simplu, și trebuie doar să ai grijă să nu le scapi din ureche, sau să le rătăcești atunci când le dai jos.

Ceas inteligent

În ultima vreme, ceasurile inteligente au devenit preferatele celor mai mulți, mai ales că nu mai au nici prețurile exorbitante de la începuturi. Cel mic este de-a dreptul cucerit de el, și nici tu nu faci excepție, iar în vacanță chiar ai nevoie de așa ceva. Poți citi mesaje, prelua apeluri, îți poți monitoriza performanțele, și multe alte funcții, fără să mai fii nevoit să scoți telefonul mobil din buzunar.

Trepied de buzunar

Camerele foto cu care sunt dotate telefoanele mobile de ultimă generație sunt pur și simplu incredibile. Aproape că nu îți vine să crezi la cel nivel înalt calitativ au ajuns. Pentru un focus și mai bun, un trepied de buzunar este cel care te va ajuta să obții niște fotografii care i-ar face invidioși și pe marii specialiști în acest domeniu. Și, ținând cont că ești în vacanță și ai parte de peisaje care îți taie răsuflarea, ar fi și păcat să nu le imortalizezi în memoria telefonului.

Selfie stick

Deja majoritatea celor care merg în vacanțe o fac având alături și acest accesoriu, care te ajută să surprinzi atât peisajul din spate, dar și întreg grupul cu care ai urmat pe munte, de exemplu. Oferă-ți multe amintiri de neuitat în acest fel. Și, chiar dacă găsești astfel de accesorii și în locurile pe care le vizitezi, de ce să nu îl folosești pe al tău, în loc să cheltuiești niște bani inutil?

Există multe accesorii GSM pe care le poți folosi în vacanțele tale. Noi doar ți-am prezentat câteva dintre ele. Tu le alegi pe cele care consideri că ți se potrivesc și care îți pot oferi un plus de confort pe perioada concediului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial