TOP 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă

Rochiile sunt cu siguranță articole vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă.

TOP 5 tipuri de rochii pe care trebuie să le ai în garderobă

Rochiile sunt cu siguranță articole vestimentare pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă. Rochiile reprezintă un întreg segment de fashion, deoarece există câte un tip de rochie pentru aproape orice ocazie. 

Fie că iubești să porți rochii sau nu, e important să ai în colecția ta câteva tipuri de rochii pentru a participa la diverse evenimente. 

Iată 5 tipuri de rochii esențiale în garderobă 

  • Rochia casual 

Cu siguranță deții mai mult de 3, asta dacă nu porți des rochii. Rochiile casual sunt rochiile pe care le poți purta zi de zi, nici prea prețioase, nici prea excentrice. Orice femeie trebuie să aibă câteva rochii pe care să le poarte la diverse activități obișnuite, precum un film la cinema, o ieșire cu prietenii sau o simplă plimbare prin parc. 

Încearcă să găsești rochii casual din materiale naturale precum bumbacul, cu croiuri comode. Tot farmecul rochiilor casual este de a fi comodă atunci când le porți. 

  • Rochia vaporoasă 

Dacă nu ai nicio rochie vaporoasă în garderobă, înseamnă că nu ai fost niciodată la mare sau nu te-ai bucurat cu adevărat de vară, ceea ce este puțin probabil. 

Rochiile vaporoase, fie lungi sau scurte sunt variantele de vară ale rochiilor casual, chiar mai lejere și mai comode. Este esențial să ai măcar două rochii vaporoase, pentru a te simți cât mai liberă într-o zi caniculară sau a simți că ești cu adevărat pe malul mării. 

Este recomandat ca rochiile vaporoase să fie din materiale naturale precum mătasea, pentru un plus de finețe. 

  • Rochia de seară 

Evenimentele precum nunțile, botezurile sau aniversările sunt de obicei seara. Rochiile de seară sunt de obicei cele mai iubite de femei, pentru că exprimă feminitate și prețiozitate. 

Cu siguranță deții deja rochii de seară în garderobă, însă parcă mereu e loc de una și mai spectaculoasă decât ultima pe care ai achiziționat-o. De exemplu, poți alege din colecția de rochii de seară de pe jojofashion.ro, pentru a adăuga la colecția ta rochia pentru următorul eveniment important din viața ta. 

Poți opta pentru rochii de seară lungi sau scurte. Însă cel mai important este să te simți frumoasă și elegantă în orice rochie de seară porți. 

  • Rochia office 

Dacă lucrezi într-un birou, probabil îți petreci 8 ore pe zi în acel loc. Purtarea de pantaloni nu este întocmai comodă pentru o perioadă atât de lungă de timp. Poți opta astfel pentru o rochie office. Rochiile office sunt preferate pentru doamnele care au un serviciu la birou, pentru că pe lângă comoditate, le poate oferi și prestanță, ceea ce le face să se simtă bine la serviciu. 

Rochiile office sunt de obicei de lungime midi, cu croi clasic, în linii drepte sau care șă urmărească liniile corpului. Este sunt potrivite pentru orice sezon. 

  • Rochia de casă 

Chiar dacă nu vei găsi această categorie în magazine, rochia de casă este un articol vestimentar căutat de femei. Asemănătoare cu o rochie casual, rochia de casă trebuie să fie înlocuitoarea pijamalelor sau a colanților de casă. 

Orice femeie poate să se simtă frumoasă și să emane un aer feminin, chiar și acasă, nu doar atunci când iese în oraș. Așadar, poți căuta rochii de casă în funcție de preferințele tale, deoarece când vine vorba despre această categorie nu există reguli în ceea ce privește croiul, materialul sau lungimea. 

Așadar, optează să ai în garderobă cele 5 tipuri esențiale de rochii: casual, vaporoasă, de seară, office și de casă. Alege mereu rochii care îți plac și în care te simți frumoasă! 

Sursa foto: unsplash.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial