Tenul tău în 2023

Anul 2023 vine cu noi provocări pentru fiecare dintre noi. Provocarea numărul 1 în materie de îngrijire facială este de a descoperi nevoile tenului tău și mai apoi, tratamentul ideal pentru tine.

Tenul tău în 2023

Anul 2023 vine cu noi provocări pentru fiecare dintre noi. Provocarea numărul 1 în materie de îngrijire facială este de a descoperi nevoile tenului tău și mai apoi, tratamentul ideal pentru tine.

Pentru a identifica aceste nevoi este necesară o programare la un specialist, în cadrul unui centru de beauty, care îți va analiza tenul și îți va recomanda cel mai bun protocol pentru tenul tău.

Chiar dacă există patru mari categorii de tipuri de ten: normal, uscat, gras și mixt, fiecare ten este unic și are nevoie de o îngrijire specială. De aceea, nu există un tratament general valabil pentru toate tipurile de ten.

Brandul de renume internațional, Préime DermaFacial, produs în Europa, a pus pe primul loc nevoile individuale ale fiecărui pacient și a creat echipamentul revoluționar de estetică facială care poate să livreze tratamente personalizate.

Acest aparat folosește cinci tehnologii ultraperformante înglobate într-un singur sistem pentru a reda aspectul sănătos și reîntinerit al pielii.

Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul frumuseții, cercetătorii și specialiștii Préime DermaFacial au dezvoltat această platformă profesională de estetică facială și managementul pielii. Astfel, cercetările din domeniu au avut ca rezultat crearea unui înalt standard tehnologic în materie de terapii faciale.

Echipamentul Préime DermaFacial este susținut de tehnologia inteligentă IoT (Internet of Things) care asigură satisfacție atât în rândul pacienților, cât și în rândul terapeuților. În timpul sesiunii de tratament aparatul îi permite terapeutului să examineze și să îmbunătățească în mod constant metoda de execuție pentru ca pacientul să obțină rezultatul dorit.

Tehnologiile specifice acestui aparat sunt: AquaB, Collagen+, MicroT, UltraB si VibroX. Fiecare tehnologie poate fi utilizată în mod individual sau în mod combinat, rezultând tratamente personalizate, cu multiple beneficii.

AquaB este procedura prin care vacuumul este combinat cu mișcarea spiralată, iar rezultatele acestui pas sunt de hidratare, curățare și infuzie. Indiferent de tipul de ten cu care te identifici, terapia AquaB este importantă deoarece pregătește pielea pentru următoarele etape ale tratamentului.

VibroX este o tehnologie inovatoare de microdermabraziune CO2 care îmbunătățește în mod vizibil textura pielii. VibroX conține, de asemenea, vibrație și led roșu pentru a reda un tonus real al pielii. Revitalizarea pielii se realizează prin oxigenarea celulară încurajând fluxul sanguin. Cel mai important atuu al acestui pas al tratamentului Préime DermaFacial este aspectul rejuvenat de care se bucură pacientul.

Tonusul muscular este rezultatul tehnologiei MicroT care utilizează microcurenți bipolari de 400 Hz. Prin acești microcurenți se realizează stimularea delicată a mușchilor faciali. Laxitatea cutanată este îmbunătățită, conturul feței este intensificat în mod non-invaziv și nedureros.

Collagen+ pune accentul pe radiofrecvența de 1 MHz. Această procedură determină încălzirea uniformă a țesutului până la 39-42 °C, astfel încât să se poată stimula producția naturală de elastină și colagen. Stimularea straturilor profunde ale feței se reflectă în regenerarea și rejuvenarea pielii, creând volum și aspect întinerit.

UltraB este o tehnologie cu ultrasunete de 1 MHz care are ca principală acțiune absorbția transdermică a soluțiilor active, special concepute pentru tratamentul Préime DermaFacial. Aceste produse se numesc Préime DermaCeuticals și oferă datorită substanțelor active beneficii estetice semnificative.

Rezultatele pe care le poți obține cu Préime DermaFacial sunt:

  1. Curățare și infuzie
  2. Exfoliere și revitalizare
  3. Fermitate și tonus
  4. Stimulare și rejuvenare
  5. Hrănire și hidratare

Însă, nu uita, fiecare tratament este unic așa cum este și tenul tău!

Avantajul pe care îl are tratamentul Préime DermaFacial și îl diferențiază de alte tratamente faciale este gradul său de personalizare, acesta fiind de 100%.

Dacă îți dorești un ten hidratat, rejuvenat, sănătos Préime DermaFacial este cel mai potrivit aparat de estetică facială la care trebuie să apelezi. Tratamentul Préime DermaFacial este nedureros, non-invaziv și nu necesită timp de recuperare. După fiecare sesiune de tratament poți reveni cu forțe proaspete la activitățile cotidiene, dar cu un ten vizibil îmbunătățit. Protocolul de tratament va fi discutat în prealabil cu specialistul tău în frumusețe pentru rezultate de lungă durată, cumulative în timp.

Trendul pentru tratamente faciale non-invazive se menține și în anul 2023. Andra Smarandache Beauty Studio, Bulevardul Carol I, Nr. 63, Craiova, te așteaptă cu cel mai nou echipament de estetică facială care îți poate trata ridurile și linii fine, te ajută să obți o curățare în profunzime și o diminuare a porilor dilatați.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial