Tendințele de machiaj din toamna anului 2021

În această toamnă, artiștii de machiaj te îndeamnă să porți un make-up luminos, uneori chiar extravagant - totul depinde de gradul tău de curaj.

Tendințele de machiaj din toamna anului 2021

Vă puteți accentua ochii trasând niște codițe sau puteți face un machiaj neobișnuit de strălucitor, folosind produse de diferite nuanțe și texturi. Dă frâu liber imaginației și nu te limita la nimic.

Buze „sărutate'

Printre principalele tendințe de frumusețe ale toamnei se numără efectul buzelor sărutate. Acest machiaj de buze arată sexy, dar în același timp reținut și deloc vulgar. Pentru a recrea efectul buzelor „sărutate', va trebui să aplicați ușor rujul din centrul buzelor până la marginile acestora. Pentru a face acest lucru, puteți folosi atât vârful degetelor (deosebit de important pentru rujurile cu o textură densă), fie cu o pensulă specială.

Neon fard de pleoape

Dacă garderoba ta de toamnă constă doar din nuanțe de negru și maro, atunci această tendință este pentru tine. Adaugă culoare toamnei tale!

Eyeliner negru

Săgețile sunt una dintre principalele arme de frumusețe și pot face minuni cu aproape orice opțiune de machiaj. Săgețile desenate în formă de aripă cu ajutorul unui eyeliner, ca în spectacolele Moschino și Miu Miu, ajută la scoaterea în evidență a culorii și a formei ochilor https://makeup.ro/categorys/23451/.  Săgețile scurte, subțiri, vor ajuta la creșterea aspectului vizual și, în combinație cu un rimel, vor da ochilor mai mult volum.

Sprâncene pufoase

Da, ‘soap brows vor continua să fie la modă în toamna anului 2021. Cel mai bine se asociază cu farduri de bronz, fard de obraz neutru și strălucitor. Deci, dacă încă nu ai un săpun pentru a-ți aranja sprâncenele, atunci fugi la magazin chiar acum.

Buzele vampirilor

Rujul întunecat, aproape negru – aceasta este o opțiune ideală pentru cei care se grăbesc mereu: vopsiți-vă buzele cu o nuanță închisă, pieptănați sprâncenele în sus, mascați imperfecțiunile pielii cu un corector. Machiajul este gata în cinci minute!

Decor pentru machiajul ochilorÎn acest sezon, artiștii de machiaj ne îndreaptă atenția asupra diferitelor opțiuni de decorare pentru machiajul ochilor. Pietre de stras, pene, desene în stil tatuaj – acum avem multe modalități de a da frâu liber creativității interioare și de a crea o imagine de frumusețe, care va fi cu siguranță amintită de alții.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din beauty