Distracția începe la Mega Mall București

Dacă erai în căutarea unor spații cool și versatile unde să-ți poți petrece timpul liber în București, atunci am o veste bună pentru tine. Mega Mall București a luat în calcul și acest aspect, oferind acum două noi locații fun în cadrul mall-ului.

Întotdeauna în pas cu cerințele clienților, Mega Mall București pune acum la dispoziția publicului nu numai spații pentru fashion, evenimente și expoziții, ci și destinații pentru activități sportive și de distracție. Astfel, mall-ul se transformă într-un cadru versatil care ne permite să ne simțim liberi să ne jucăm, să experimentăm, să facem mișcare și să ne bucurăm de activități inedite și interesante. Altfel spus, Mega Mall București apelează la copilul nostru interior, aflat într-o permanentă stare de joacă, oferindu-ne un playground pentru toate vârstele și gusturile, un playground cool și inedit unde „the sky is the limit”.

Pasionații de sport se vor bucura să afle de deschiderea Mega Mall Sports Club, un concept în exclusivitate, unde se poate veni în gașcă pentru o petrecere relaxată a serilor de vară. Amplasat pe terasa 2B, pe o suprafață de 1.100 mp, baza sportivă oferă un teren de basket desfășurat pe o suprafață de 570 mp, unde se vor organiza și competiții de 5×5, dar și un teren de basket halfcourt unde se pot practica aruncări la liber. Pe lângă basket, Mega Mall Sports Club mai oferă un teren de mini fotbal și un teren multisport unde doritorii pot practica tenis cu piciorul, badminton, fitness, yoga și pilates. Terenurile au fost deschise, iar doritorii pot să-și rezerve spațiul de joacă pe ele. De asemenea, pot fi închiriate, iar aici se vor organiza pe tot parcursul verii și diferite competiții sportive și activări. 

A doua surpriză, de care vă puteți bucura în curând, o premieră pentru un mall, este Selfie Museum-ul. Acesta se va desfășura într-un spațiu de aproximativ 100 mp, cu 9 set-up-uri simpatice, unde pasionații de fotografie, și nu numai, vor putea face selfie-uri și fotografii inedite, perfecte pentru orice platformă de social media, precum Instagram, TikTok sau Facebook. O altă posibilitate aici de a petrece timpul cu prietenii este de a organiza petreceri amuzante și de neuitat.

Revista ELLE a fost invitată să vadă spațiile, în premieră, înainte de deschiderea lor, iar ce putem spune este că am fost impresionați de versatilitatea spațiilor, multiplele feluri oferite pentru a petrece timpul liber cu prietenii sau alături de cei dragi, precum și design-ul lor impecabil. După cum se poate observa, atât în pozele din galerie, cât și în cele publicate în ediția de august a revistei, sunt locurile ideale pentru a uita de griji și a savura momente relaxante, într-un oraș aglomerat și veșnic în mișcare. Toate drumurile duc la Mega Mall București!

Fotografii: Christian Tudose

Realizatoare: Daria Georgescu

Modele: Diana Chioseaua și Alin Giorgovean / Attitude Models

Machiaj: Ruxandra Milea Popa / Endorphin Lab

Coafură: Alex Păun / Endorphin Lab

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial