Performanță nemaiîntâlnită, design actual și aplicații super utile: MatePad Pro, vârful de gamă al tabletelor HUAWEI, este disponibil și în România

Indiferent dacă o să o folosești pentru activitățile de lucru sau pentru entertainment, noua tabletă premium Huawei MatePad Pro îți va redefini așteptările pe care le aveai până acum de la un gadget.

Performanță nemaiîntâlnită, design actual și aplicații super utile: MatePad Pro, vârful de gamă al tabletelor HUAWEI, este disponibil și în România

Indiferent dacă o să-l folosești pentru activitățile de lucru sau pentru entertainment, noua tabletă premium Huawei MatePad Pro îți va redefini așteptările pe care le aveai până acum de la un gadget. Ce îți sare prima dată în ochi este design-ul. Îmbinând afișajul mare cu ramele ultra-înguste, vârful de lance Huawei are cel mai mare raport ecran-corp din lume pentru o tabletă: 90%.

Da, designul elegant și minimalist al noilor tablete Huawei MatePad Pro, cu finisajul din fibră de sticlă, te va impresiona, dar nu mai puțin impresionante sunt performanțele tehnice. Procesorul este vârf de gamă, autonomia bateriei este incredibilă și în plus, trebuie menționat că este prima tabletă din lume care suportă încărcare wireless. După cum zice Wang Yinfeng, președinte al PC and Tablet Product Line, Huawei Consumer BG, „Huawei MatePad Pro este mai mult decât o capodoperă a designului sau un cinematograf mobil. Este modul în care regândim creativitatea și productivitatea mobilă pentru produsele HUAWEI. Este un instrument care le permite consumatorilor să își exprime creativitatea fără limite și este dispozitivul perfect pentru oricine caută un mod mai inteligent de a-și transforma ideile în realitate.

Rămâi conectat cu aplicațiile preferate în Huawei AppGallery

Cu Huawei MatePad Pro, nu vei duce lipsa tuturor aplicațiilor de care ai nevoie. Noua ta tabletă va veni cu Huawei AppGallery preinstalat, unde vei găsi peste 500 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale. Oricare ar fi nevoile tale, vei găsi acolo tot ce ai nevoie – banking, știri și divertisment, shopping, operatori locali, navigație sau învățare. Cele mai recente aplicații românești incluse în Huawei AppGallery sunt Jerrys Pizza, FoodPanda, MyEnel, My EdenRed, Regina Maria și Bolt.

Pentru momentele în care vrei să rămâi la curent cu cele mai noi știri, poți descărca și accesa Știrile PRO TV, Digi 24 sau Biziday. Dacă vrei să îți verifici soldul sau să achiți o factură, te așteaptă Banca Transilvania, BRD sau Orange Money, iar dacă vrei să faci shopping, Lajumate.ro, Elefant.ro sau Okazii.ro sunt la un clic distanță.

Fie că vrei să te amuzi cu filtrele de pe Snapchat sau cu video-urile de pe TikTok, o poți face de pe tableta Huawei MatePad Pro. Microsoft Office, Fortnite, AliExpress Shopping sau Joom te așteaptă și ele să le explorezi. 

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile din AppGallery, puteți vizita pagina de Facebook sau contul de Instagram dedicate celui de-al treilea magazin de aplicații internațional al HUAWEI. 

Citește și:
Te ține la curent cu ultimele tendințe în materie de îmbrăcăminte, te invită la distracție cu filtrele de pe Snapchat și te aduce în fața celor mai populare videoclipuri de pe TikTok. Cu Huawei AppGallery, nu îți lipsește nicio aplicație preferată de pe device-ul tău HUAWEI!

Material susținut de Huawei.

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial