Pantofii Puma nu se demodează niciodată

Există modele de pantofi care au fost încadrate în categoria pantofilor „nemuritori”.

Pantofii Puma nu se demodează niciodată

Nu este neapărat vorba despre modele de pantofi, cât despre branduri care se păstrează în top prin calitatea pe care o transformă în prioritatea atunci când vine vorba de confecționarea pantofilor. Din această categorie face parte și Puma, binecunoscutul producător de echipamente sportive și de modele de îmbrăcăminte și încălțăminte sport.

Când și cum a început istoria pantofilor Puma?

Istoria pe care o are binecunoscutul brand de pantofi Puma este una îndelungată. Aceasta este strâns legată de istoria unui alt brand cunoscut, Adidas, deoarece fondatorii celor două mărci de pantofi au lucrat împreună la început, fiind vorba despre o afacere de familie. Însă din cauza unor neînțelegeri între membrii familiei extinse, din 1948 unul dintre cei doi frați, Rudolf Dassler, dă naștere brandului cunoscut astăzi la nivel mondial, Puma, și lansează primul model de pantofi Puma care a purtat denumirea de Atom. 

De-a lungul timpului, Puma a creat modele de pantofi care au fost purtate la nivel global de purtători care țin la confortul și siguranța picioarelor. Drept dovadă, mulți dintre cei mai mari sportivi ai lumii au purtat modele de pantofi care aparțineau acestui brand, cu precădere fotbaliști recunoscuți pentru performanțele lor. Succesul pantofilor Puma în lumea sportului pare a fi dat tocmai de faptul că la realizarea modelelor de pantofi sport Puma stă inspirația din lumea atletismului și a baschetului. 

De ce sunt pantofii Puma apreciați în întreaga lume?

Există anumite aspecte prin care pantofii Puma sunt apreciați de către purtătorii din întreaga lume. Este vorba înainte de toate despre modul în care reușește producătorul să îmbine ultimele tendințe în modă cu cele mai noi tehnologii utilizate în realizarea materialelor, proces care are în vedere confortul purtătorului mai presus de orice. Materialele de calitate din care sunt realizați pantofii Puma oferă garanția unei amortizări excelente, acești pantofii fiind astfel potriviți pentru cele mai dure antrenamente sportive. 

Mai mult decât atât, Puma nu este un brand recunoscut numai pentru calitatea materialelor utilizate și pentru ultimele tehnologii pe care le folosește pentru realizarea celor mai moderni pantofi sport, ci și pentru design-ul atractiv, futurist pe care îl au aceștia. Modele de încălțăminte sport Puma pentru bărbați, pentru femei și pentru copii, potrivite pentru ținute casual sau sport, în culori și design-uri atractive, pentru toate preferințele pot fi găsite în magazinele fizice CCC, dar și pe platforma online de unde poți alege cu mare ușurință modelul preferat. 

Cu ce poți purta pantofii Puma pentru ținute la modă?

Deși reprezintă cu excelență stilul sportiv, pantofii Puma pot fi purtați cu succes și la ținute casual potrivite pentru ieșirile în oraș sau chiar pentru muncă. Astfel, poți asorta o pereche de pantofi Puma în culoarea dorită la o pereche de blugi sau la o pereche de pantaloni scurți, la fuste sau rochii, la tricouri sau cămăși. Alegerea finală a modelului de pantofi Puma potriviți depinde de anumite aspecte pe care trebuie să le definești înainte. Ceea ce ți se garantează odată cu alegerea acestor pantofi este faptul că te vei simți confortabil și vea avea în același timp ocazia de a purta pantofi la modă. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion