(P) Top 6 cadouri pentru bebeluși

Oricine a dorit să cumpere un cadou pentru un bebeluș știe că nu este o experiență ușoară. El nu prea știe să facă nimic, nu se joacă, doar mănâncă și doarme, așa că este greu să alegi ceva potrivit cu vârsta lui.

(P) Top 6 cadouri pentru bebeluși

Probabil cea mai facilă opțiune este să le duci părinților ceva ce le va fi folositor. Sigur, și aceasta este o idee bună, dar mai bine citește în continuare recomandările noastre pentru ca amintirea pe care o vei oferi să reprezinte un cadou util și unic, atât pentru bebeluș dar și pentru părinții lui. 

Sunt cadouri  practice, care combină distracția și funcționalitatea, pentru a celebra bucuria venirii pe lume a unui copil mic, dar și pentru  a ușura misiunea părinților de a-l îngriji și răsfăța. 

  1. Cărți pentru bebeluși

Este prima alegere pe care trebuie să o ai în minte, deoarece reprezintă un avantaj în dezvoltarea copilului, în deschiderea iubirii față de lectură precum și înțelegerea lumii fascinante care îl așteaptă să o descopere. Alege cărți destinate celor mici, care nu conțin culori sau alte materiale toxice. Grafica trebuie să fie simplă, dar atrăgătoare. 

     2. O jucărie de pluș

Cu siguranță este un cadou care va fi adorat de orice copil. Chiar dacă are deja multe jucării sau păpuși, întotdeauna mai este loc pentru încă una. Alege un animăluț pufos ori un personaj îndrăgit, realizat din materiale noi și cu umplutură antialergică. Jucăria nu trebuie să conțină elemente care pot fi înghițite sau care îl pot zgâria pe cel mic. Evită jucăriile care au nasturi, capse ori alte elemente de plastic dur. 

     3. O suzetă specială

Va trebui să găsești un model de calitate, nu neapărat scump, dar care să ofere toată siguranța de care are nevoie un copil mic. Materialul din care este făcută suzeta trebuie să fie unul natural, fără compuși toxici. Poți alege un model care se poate îngheța, pentru a alina durerile de gingii, atunci când ies primii dințișori. Sau un model în care se poate pune piure de fructe sau legume, pentru primele zile de diversificare. 

    4. Jucării pentru curte

Dacă prietenii tăi stau la casă ori au o curte la cineva apropiat, cum ar fi bunicii, poți alege un leagăn pentru copii, care poate fi adaptat încă de la cele mai mici vârste. Un copil adormit afară, în aer liber va fi un copil sănătos și cu un sistem imunitar puternic. Mai apoi, când va începe să crească, va adora să se legene în cadoul pe care i l-ai făcut cu atâta dragoste. Tot aici putem include un tobogan pentru copiii mici, care va deveni foarte repede o pasiune. Mai întâi ajutat de părinți, iar după foarte puțin timp singur, copilul va reuși să urce treptele și să se dea pe tobogan. O piscină gonflabilă ar putea fi un cadou cu adevărat special, cu singura mențiune că va trebui să întrebi părinții înainte. Este genul de jucărie unde copilul nu poate fi lăsat nesupravegheat, iar asta înseamnă o responsabilitate în plus pentru adulți. 

    5. O jucărie de lemn, cu inele care trebuiesc aranjate

Jucăriile simple din materiale naturale, cum este și lemnul, sunt ideale pentru copiii mici. Câteva inele de lemn, de dimensiuni diferite, care trebuie puse în ordine pe un suport special, vor face deliciul multor partide de joacă și îl vor ține ocupat, cu un scop foarte benefic. Va învăța dimensiunile obiectelor, va învăța ce înseamnă mai mare sau mai mic, iar uneori va reuși să pună cercurile în echilibru, chiar și fără suportul special. 

    6. Un aparat cu sunete liniștitoare

Este una dintre cele mai iubite device-uri de către proaspeții părinți, deoarece sunetele emise de aparat au darul de a-l liniști pe cel mic și de a-l ajuta să adoarmă. Poți alege dintre sunetul ploii, al păsărilor, al mării sau chiar al vântului printre brazi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle