(P) Te-ai decis last minute? Egipt, destinaţia perfectă pentru vara aceasta!

Egiptul este o destinaţie de vacanţă renumită pentru oportunităţile de divertisment pe care le oferă, dar şi o atracţie de top pentru iubitorii de istorie!

(P)  Te-ai decis last minute? Egipt, destinaţia perfectă pentru vara aceasta!

Planifică-ţi concediul în această ţară fascinantă pentru a face scufundări şi a admira recifele şi viaţa marină, pentru a călători pe Valea Nilului şi a cunoaşte obiceiurile, farmecul locurilor şi a tradiţiilor şi, desigur, nu rata ocazia de a vedea piramidele şi Sfinxul!

Profită de ofertele last minute Egipt şi asigură-ţi un concediu de vis pentru această vară!

Vara în Egipt

Egiptul este o ţară cu numai două anotimpuri: iarna, care începe în noiembrie şi tine până în aprilie, şi vara, care debutează în luna mai şi durează până în octombrie. Prin urmare, luna iunie este momentul în care îţi poţi asigura o vacanţă de vară imposibil de uitat! Beneficiază de oferte last minute Egipt şi vizitează şi tu această ţară incredibilă! 

Vara din Egipt este uscată şi toridă în anumite momente ale zilei, fiind considerată o perioadă în afara sezonului turistic. Acesta este un motiv în plus pentru a urmări ofertele şi a profita de cele mai bune preţuri şi condiţii de cazare şi divertisment!

Iată alte câteva motive pentru care merită să îţi rezervi un concediu în lunile de vară în Ţara Faraonilor!

Vara sunt mai puţini turişti

Sezonul turistic de vârf pentru Egipt este perioada de iarnă, când temperaturile sunt moderate. Vara, însă, din cauza căldurii şi a aerului uscat, turiştii preferă să evite Egiptul, ceea ce poate fi un mare avantaj pentru tine! Un last minute în Egipt în lunile de vară îţi va permite să vizitezi în linişte, fără să fie necesar să stai la cozi interminabile, toate obiectivele turistice de interes: moschee, piramide, monumente, muzee etc. 

Totodată, acum te poţi bucura de peisaje încântătoare în deşert şi, dacă eşti pasionat de fotografie, vei putea face numeroase capturi valoroase!

Vara sunt preţuri mai mici

Pentru că este extrasezon, petrecerea concediului în perioada de vară în Egipt va costa considerabil mai puţin! Acum scad foarte mult preţurile la cazare, la zboruri şi la pachetele de vacanţă, şi, dacă ai şansa să prinzi şi un last minute în Egipt, chiar nu trebuie să ratezi ocazia! 

Bugetul care îţi rămâne îl poţi aloca suvenirurilor pe care le poţi achiziţiona în Cairo, la Khan-el-Khalili, faimosul bazar şi souk. Sau te poţi trata regeşte, alegând o cameră la un hotel de lux! 

Nu rata croaziera pe Valea Nilului!

Indiferent de cât de toride vor deveni zilele de vară în Egipt, croaziera pe Valea Nilului este opţiunea ideală pentru a face o plimbare de vis şi a te lăsa răsfăţat de briza răcoroasă a fluviului. Astfel, ai posibilitatea de a vedea o mare parte din măreţia acestei ţări fascinante şi a merge pe firul istoriei. 

De-a lungul traseului, se pot face opriri pentru a admira panorama fluviului şi a înota.

Bucură-te de frumoasele plaje egiptene şi înoată în Marea Roşie!

Hurghada şi Sharm El Sheikh sunt două foste sate pescăreşti situate pe ţărmul Mării Roşii şi, datorită farmecului pe care îl au, ar trebui să fie în topul listei cu obiective pe care trebuie să le vizitezi vara în această ţară.

Un last minute în Egipt pe perioada verii înseamnă 14 ore de soare pe zi, ceea ce este perfect dacă vrei să faci plajă şi să practici diverse sporturi nautice!

last minute Egipt

Rezervă-ţi timp pentru o excursie la Alexandria

Pentru a descoperi frumuseţile acestui port vechi de la Marea Mediterană, vei avea nevoie de o zi sau chiar două, iar un last minute în Egipt este ocazia perfectă! Vei putea vedea Palatul Al-Montazah şi suita luxuriantă de grădini, superba Moschee Abu al Abbas al-Mursi şi, desigur, Muzeul din Alexandria care găzduieşte numeroase artefacte. 

Fă-ţi bagajele şi pregăteşte-te pentru un concediu de vis! Fii pregătit să profiţi de ofertele imbatabile şi nu rata ocazia de a vizita această ţară fascinantă în perioada de vară! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle