(P) Sustenabilitatea în prim plan

Preocupată dintotdeauna de calitatea produselor sale, Casa de blănuri MG s-a angajat recent într-un program global de certificare și trasabilitate a sustenabilității articolelor din blană naturală, program care garantează acum standarde la cel mai înalt nivel

(P) Sustenabilitatea în prim plan

Întrucât are o veche tradiție de familie ce datează din 1939 și a devenit, în timp, sinonim pentru calitate pe piața blănurilor atât în România, cât și la nivel mondial, Casa de blănuri MG este singurul brand din România certificat Furmark® și unul dintre cele 20 de brand-uri la nivel mondial incluse în programul pilot Furmark®. Astfel se numără printre cele mai reprezentative mărci de manufacturare a articolelor de blană din lume.

Furmark® este un program global de certificare și trasabilitate a sustenabilității articolelor din blană naturală, ce are ca scop asigurarea celor mai înalte standarde de bunăstare a animalelor și o strictă respectare a standardelor de mediu. În acest fel, are un rol crucial în susținerea unei industrii transparente, creând relații bazate pe încredere între parteneri, manufacturieri, furnizori și clienți, reprezentând, în același timp, un simbol ce garantează calitatea.

Programul de certificare stabilește, atât pentru comerțul cu blănuri, cât și pentru lanțul de aprovizionare, protocoale și standarde clare prin intermediul cărora se instaurează încrederea necesară în procesul de achiziționare a unui articol realizat din blană. Furmark® se asigură că fiecare etapă a lanțului de aprovizionare, ce pornește de la fermă și se încheie în magazine, îndeplinește cerințe stricte, recunoscute la nivel mondial. De la fermieri, tăbăcari, manufacturieri și retaileri, certificarea garantează că toți actorii lucrează împreună în vederea îndeplinirii acestor standarde  exigente, atât pentru binele animalelor, cât și al mediului și al publicului. Prin cumpărarea unui produs Furmark®, clientul are garanția că acesta nu conține substanțe nocive și pentru sănătatea oamenilor, fiind un produs 100% sustenabil.

Fiecare articol de blană certificat Furmark® va avea o etichetă cu un cod unic, cu ajutorul căruia se poate verifica pe site-ul www.furmark.com întregul parcurs al acestuia în cadrul  lanțului de producție. Vor fi menționate originea blănurilor, bursa de blănuri de la care au fost achiziționate, numele firmei care a efectuat tăbăcirea, brand-ul care a manufacturat produsul și numele retailerului care îl vinde. Pentru ca eticheta Furmark® să poată fi înregistrată este necesar ca toți membrii lanțului valoric să fie certificați Furmark®.

Astfel, începând cu 2021, cumpărând o haină de blană de la Casa de blănuri MG, vei avea siguranța că ai achiziționat un produs sustenabil, cu calități și proveniență 100% garantate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion