P) România luptă pentru un loc în finala Bacardi Legacy

Legendarul concurs internațional de cocktailuri, Bacardi Legacy, sprijină libertatea de creație și provoacă barmanii să găsească rețeta ideală pentru următorul cocktail de renume internațional, așa cum au devenit la timpul lor Mojito, Daiquiri sau Old Cuban.

P) România luptă pentru un loc în finala Bacardi Legacy

Dar 2021 nu este un an obișnuit, fiind marcat în continuare de efectele pandemiei de Covid 19. De aceea Bacardi s-a adaptat și anul acesta oferă tuturor finaliștilor posibilitatea de a obține un grant în valoare de 5.000 USD, pe lângă premiile din cadrul competiției pentru titlul global, ce va avea loc în format virtual la finalul lunii iunie. El Coco Grant finanțează timpul petrecut de fiecare concurent pentru a concepe și a dezvolta un proiect care să sprijine redresarea industriei, în urma impactului uriaș pe care pandemia l-a avut asupra sa.

Anul acesta reprezentantul României în cadrul Bacardi Legacy este Albert C. David, care a devenit parte a marii familii Bacardi, extinsă și informală – El Gran Familia Bacardi – impresionând juriile diverselor etape parcurse până acum cu Straw Fedora Cocktail, o creație proprie, întruchipare a spiritului liber care-l definește.

Mai mult, Albert nu este doar unul dintre finaliști, ci și unul dintre câștigătorii El Coco Grant, cu un proiect inovativ, care propune tokenizarea serviciilor de bar oferite de membrii rețelei de baruri și restaurante partenere, despre care puteți afla mai multe informații accesând platforma https://cocktail-factory.com/.

 Albert se va confrunta cu alți 38 de concurenți în cadrul semi-finalei Bacardi Legacy  ce va avea loc pe 22 – 23 iunie și sperăm să fie unul dintre cei 8 finaliști care se vor lupta pentru un loc pe podium în cadrul Finalei din 30 iunie, ce poate fi urmărită live pe facebook.com/ BacardiLegacyCocktailCompetition.

Vă invităm să vă pregătiți un Straw Fedora Cocktail și să-l susțineți, din fața monitoarelor, pe Albert!

*Ingrediente:

– 45ml BACARDÍ Carta Blanca

– 7,5ml MARTINI Riserva Speciale Ambrato

– 7,5ml suc de lămâie

– 7,5 ml sirop de zahăr

– 5ml Branca Mentha

– 2 picături de absint

Mod de preparare: Se agită toate ingredientele într-un shaker cu gheață, mix-ul rezultat se toarnă prin strecurătoare într-un pahar de cocktail în care a fost pus un cub mare de gheață, se ornează cu o frunză de mentă. 

Enjoy it și nu uitați: www.consuma-responsabil.ro!

*Disponibile pe www.beicevrei.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle