(P) Restaurantul trickSHOT. Fine dining? #Fundining!

Masa în oraș ar trebui să fie întotdeauna o ocazie specială – și chiar pe asta au mizat inițiatorii conceptului trickSHOT, un restaurant care aduce împreună plăcerea de a savura noi gusturi și experiența unei ieșiri atipice în oraș

(P) Restaurantul trickSHOT. Fine dining? #Fundining!

TrickSHOT, restaurantul pe care îl găsești în Mega Mall, îți oferă o atmosferă elegantă, dar în același timp familiară, și te invită să te bucuri de gastronomie de calitate, dar și de jocuri împreună cu cei dragi. De ce? Pentru ca tu să ai parte de o experiență fără compromisuri, care cuprinde rețete culinare de pe tot întinsul lumii, mixuri moderne de băuturi și specialități de cafea delicioase, dar și Arcade Games, bowling și biliard.

Fie că vrei să iei cina sau ai de plănuit un eveniment, că îți celebrezi aniversarea sau te relaxezi cu colegii în team building, ba chiar când ai de organizat o petrecere nostimă pentru cei mai năstrușnici copii, la trickSHOT găsești nu doar soluția pentru nevoile tale, dar și amuzament și o continuă sărbătoare a gustului. De altfel, te poți convinge de lucrul acesta imediat ce pășești în restaurant, cu designul său modern, dar cu accente retro, care te duce cu gândul la relaxare, fie că ai ajuns aici la micul dejun sau la cină.

Dar pentru că vorbim, în primul rând, despre mâncare, trebuie să știi că la trickSHOT te așteaptă o bucătărie internațională progresivă (te va încânta și faptul că ai vederea neîngrădită spre locul în care bucătarii își pun la cale magia), al cărei meniu foarte variat cuprinde o mulțime de delicii, de la burger-ul inconfundabil pregătit în stil trickSHOT la platourile cu fructe de mare sau la preparatele din vită maturată.

Meniul trickSHOT este gândit după un principiu simplu: să satisfacă toate gusturile și să fie adaptat oricărui buget, prin urmare, întotdeauna vei găsi aici alternative pentru mic dejun, prânz sau cină, indiferent de preferințele tale. Și pentru că o masă nu este completă fără băutura perfectă, află că la trickSHOT meniul de băuturi este asortat perfect specialităților culinare, iar pentru momentele în care ai poftă de un pahar cu vin, selecția de vinuri este exemplară și menită să te satisfacă pe deplin. Asta ca să nu îți mai povestim pe larg și despre cafeaua care vine într-un meniu extins, cu multiple specialități pe bază de espresso.

CONȚINUT VIDEO ELLE
Așadar, la trickSHOT ai parte de tot ce îți trebuie pentru o experiență de #fundining ca la carte. Chiar de tot – pentru că masa ta poate fi completată oricând de distracție: te așteaptă aici echipamente de ultimă generație de bowling, biliard, darts și iPlay. Și, odată cu ele, și specialiștii pregătiți să te consilieze oricând.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial