(P) Mașinuța electrică de la Nichiduță, un cadou ideal pentru cei mici

Orice părinte își răsfață copilul. Este șansa pe care și-o acordă de a oferi celui mic cel puțin ceea ce el însuși nu a avut parte.

(P) Mașinuța electrică de la Nichiduță, un cadou ideal pentru cei mici

Poate că nu este gândirea sănătoasă pe care specialiștii din parenting să o recomande. Totuși orice părinte se regăsește aici. Iar dacă cel mic are atracție pentru mașini, atunci o variantă mini, electrică, devine cadoul pe care îl trece pe listă, iar la nichiduta.ro o va găsi. 

Mașinuța electrică, o distracție educativă 

Dincolo de atracția în sine față de o mașinuță electrică, această distracție are și o contribuție în ceea ce privește deprinderea unor abilități. Copiii în creștere sunt precum bureții, absorb informații în ritm amețitor și este de preferat ca tot ce îi înconjoară să îi ajute să își dezvolte noi  skill-uri. Adică concret orice jucărie să aibă și un scop practic. 

O mașinuță electrică îl face pe copil curios despre direcții, îl învață despre cum stă treaba cu controlul, cum este să conduci. Iar modelele de mașinuțe electrice sunt dintre cele mai diverse, astfel încât să fie și sigure și potrivite pentru categoria de vârstă a celui care o va folosi. 

Distracție pe 4 roți 

Investiția în acest tip de autovehicul-jucărie merită pentru că vine la pachet cu o experiență unică pentru copil. Ba chiar poate fi folosită de câte 2 copii odată, având două locuri. Pentru cei care se vor declara convinși de ofertele regăsite online de la nichiduta.ro trebuie spus că în final vor fi scutiți de tot bâlciul de a colinda magazinele, alături de cei mici, adesea mai mofturoși ca oricând când au de ales între prea multe opțiuni. 

Căutând online veți găsi ușurința de a comanda. Veți spune: si tot am ales un ATV electric de la Nichiduta și nu regret deloc! Iată de ce:

  • O mașină electrică este joacă potrivită de la 3 ani până la 8 ani. 
  • Este prevăzută cu sistem de siguranță, centuri de prindere. 
  • Poate fi controlată și prin telecomandă, de către adult. 
  • Are lumini și sunete ce redau o experiență cât mai realistă. Inclusiv deschiderea portierelor este un detaliu ce îi face pe cei mici să descopere jucăria ca fiind cât mai aproape de mașina pe care un adult o folosește. 
  • Trepte de viteză, pentru a adapta joacă în funcție de situație și de suprafața sau zona de rulare. 
  • Posibilitate de acționare prin pedala din dotare. Concret, cel mic poate conduce cu o pedala și manevrând volanul. Asta înseamnă că va învăța direcțiile mai bine, că se va orienta în spațiu, va deprinde fix acele abilități necesare pentru a conduce. 

Specialiștii spun că cei mici sunt atrași de ideea de a copia tot ceea ce adultul face. Va dori mereu să folosească acele lucruri pe care le vede în jurul său și este chiar indicat de a oferi acestuia șansa de a experimenta activități casnice în varianta adaptată. Adică prin joc și joacă. Nu degeaba industria jucăriilor dedică jucăriilor ce imită realitatea o secțiune specială.

Mașina pe care părinții o conduc poate deveni joacă sigură și pentru copil, în varianta de jucărie electrică. Descoperiți ofertele de acest gen la nichiduta.ro. 

 

Contact:

[email protected]

0341 733 029

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle