(P) Învață limba engleză simplu și rapid – cursurile online de la Docentisimo îți sunt de ajutor

Dacă v-ați pus în gând să vă perfecționați cunoștințele de limba engleză, dacă vă tentează să vă înscrieți copilul la cursuri de limba engleză Docentisimo este răspunsul potrivit.

(P) Învață limba engleză simplu și rapid – cursurile online de la Docentisimo îți sunt de ajutor

Cursurile sunt online, eficiente, ținând cont de faptul că acestea au la bază principii moderne de predare. 

Pare că mai tot în jurul nostru limba engleză este parte din realitatea trăită. Mai ales pentru generația de tineri limba engleză stăpânită înseamnă un avantaj pentru viitorul lor, fie că vor dori să studieze în afară sau să se asocieze cu parteneri străini, de peste hotare. 

Cert este că părinții la ora actuală sunt mai preocupați ca oricând să investească în activități extrașcolare pentru ai lor copii. Pot alege un curs de limba engleza online de la Docentisimo. 

O să-i placă?

Între teama de a nu încărca prea mult programul unui copil și teama că acestuia să nu îi placă la un astfel de curs, părinții adună confuzii repetate. Răspunsul vine imediat să lămurească pe toată lumea. Cursurile de limba engleză de la Docentisimo au la bază o tehnică modernă de predare. Sunt grupe cu număr restrâns de participanți, iar cursul în sine presupune o participare activă. 

Au loc conversații între cursanți și profesor, predarea înseamnă un orar flexibil, utilizarea de materiale didactice diverse și dintre cele mai interesante. Este o altfel de punere în scenă. Dacă vă gândiți că a participa la un astfel de curs înseamnă a asculta cuminte și a ține minte câteva cuvinte noi, vă înșelați. Așa s-ar ajunge la un minus atunci când un cursant trebuie să se exprime în limba engleză. 

Mențineți interesul constant pentru cunoașterea limbii engleze 

Atunci când avem o abordare nesănătoasă privind studiul, transmitem copiilor ideea de greu. Le spunem că școala este o obligație și astfel le inducem această povară. Cum ar mai putea un copil să aibă entuziasm în a studia și altceva?

Cursurile de limba engleză de la Docentisimo sunt o altfel de propunere. Se desfășoară exclusiv online, astfel încât exclud nevoia de deplasare. Este mai comod și mai practic pentru orice cursant să urmeze tematica fiecărei întrevederi din confortul casei sau de oriunde s-ar afla ca locație.

Mai apoi, studiul în sine este adaptat pentru categoria de vârstă. Cursuri de acest gen au loc în tot timpul anului școlar, dar și în perioada de vară. Astfel, mențineți interesul copiilor despre a cunoaște tot mai mult această limbă străină. 

Dacă vă doriți testarea efectivă, lăsând decizia finală în seama copilului, dacă îi place sau nu la un astfel de curs, nu mare trebuie să vă fie mirarea că cei de la Docentisimo vă oferă un prim curs gratuit. Este pasul de început, întrevedere de cunoaștere, de acomodare. 

Docentisimo are cursuri adaptate pentru toate categoriile de vârstă, de la preșcolari la liceeni. Descoperiți în pagina oficială calendarul acestora, cum să vă înscrieți copilul și alte detalii de acest gen. Learning is fun! 

 

Contact: 

+40 766 29 77 00

cursuri@docentisimo.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle