(P) Idei de Cadouri practice pentru Crăciunul anului 2020

(P) Idei de Cadouri practice pentru Crăciunul anului 2020

Anul 2020 a fost unul atipic pentru toată lumea, dar normalitatea ar trebui să revină pentru fiecare dintre noi cel puțin acum, în perioada sărbătorilor de iarnă. La fel ca în fiecare an, românii pregătesc mâncăruri deosebite de sărbători și, mai ales, oferă în dar cadouri atent selectate pentru cei dragi. 

Dacă încă nu v-ați format o idee despre tipurile de cadouri pe care să le oferiți persoanelor dragi din viața dumneavoastră, ar trebui să știți că, în acest an, majoritatea oamenilor se orientează către cadouri practice pentru Crăciun. Acest tip de cadouri a apărut ca urmare a incertitudinii în care ne aflăm: încă nu se știe cât timp vom mai sta în case, în izolare, cât timp vom mai munci de acasă și este de bun augur să îi ajutăm pe apropiați să își crească confortul în propriile locuințe. 

Cadourile practice ale Crăciunului 2020

Kituri complete plase de insecte 

Plasele de insecte sunt extrem de importante în orice locuință deoarece:

– împiedică pătrunderea insectelor, precum țânțari, muște, albine, care apar în sezonul cald, dar și a ploșnițelor și a muștelor mari în căutare de căldură care apar în sezonul rece. Sunt astfel o soluție ideală și eco – friendly, față de insecticide.

– ajută la filtrarea aerului poluat de afară. Cu ajutorul unei plase de insecte de calitate înaltă, aerul poluant din mediul exterior va fi filtrat de alergeni precum polen, praf, etc. Acestea sunt soluții ideale pentru persoanele care suferă de alergii.

– împiedică formarea ghemotoacelor de praf în colțurile din casă și sub mobilier.

Astfel, dacă aveți persoane dragi care încă nu au plase de insecte la ușile de la balcon și ferestrele locuinței, acesta ar fi un cadou special și de mare ajutor pentru foarte mulți ani. Recomandarea noastră este să mizați pe plase de tânțari care se montează facil.

Sistem restricționare fereastră sau ușă pvc

În cazul în care vreți să oferiți un cadou unei familii care are copii mici sau animale de companie, un sistem de restricționare uși și ferestre pvc este soluția ideală. În plus, sistemul este prevăzut chiar și cu cablu, ceea ce vă permite să aerisiți locuința fără ca cei mici sau animalele de companie să poată să iasă din locuință. 

Acest sistem previne chiar și pătrunderea hoților în locuință pe aceste căi de acces, crescând astfel gradul de siguranță. 

Lenjerii de pat

Un alt cadou perfect pentru Crăciunul anului 2020, care îmbină confortul cu eleganța, îl reprezintă lenjeriile de pat. 

Lenjeriile de pat reprezintă unul dintre cele mai dorite cadouri atunci când vine vorba de confort. Pentru a adăuga această caracteristică de confort este necesar ca lenjeriile de pat să fie confecționate 100 % din bumbac natural. Preferatele clienților pentru sezonul rece sunt modelele de lenjerii de pat din finet gros.

Bumbacul natural are nenumărate beneficii recunoscute la nivel internațional precum: profil hipoalergenic, nivel crescut de absorbție, moliciune, rezistență, bun confort termic pentru orice sezon, respirabilitate, etc. 

Atunci când oferiți în dar un set complet de lenjerii de pat din bumbac 100%, bumbac finet sau bumbac satinat, trebuie să acordați o atenție sporită și designului. Acesta trebuie să intre în armonie cu designul dormitorului persoanei căreia îi oferiți setul cadou pentru a se integra armonios în decor. 

Prosoape de baie 

Tot pentru confort ridicat, prosoapele de baie reprezintă alegerea ideală. La fel ca și în cazul lenjeriilor de pat, acestea trebuie să fie realizate din bumbac 100% natural pentru a absorbi instant picăturile de apă de pe corp și pentru a oferi corpului acea atingere fină și delicată.  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle