(P) Husele pentru telefon: de ce nu trebuie să îți lipsească?

(P) Husele pentru telefon: de ce nu trebuie să îți lipsească?

Deși telefonul este doar un obiect cumpărat, atunci când este deteriorat, de cele mai multe ori simți tristețe și chiar iritare. Prin urmare, pentru siguranța sa, merită să cumperi o husă sau o carcasă, nu numai împotriva zgârieturilor, ci și împotriva unor daune mai grave.


Alegerea este destul de mare și este determinată de bugetul disponibil, de nevoile tale individuale, precum și de design, de funcționalitate. Sau, de ce nu, le poți transforma într-un obiect promoțional, mai exact în huse personalizate telefon. Dar ce contează cu adevărat când faci achiziția? Contează prețul cel mai mult? Vezi dacă este întotdeauna principalul determinant prin care ar trebui să alegi felul cum îți protejezi telefonul.

Se estimează că, în momentul cumpărării, doar 10% dintre utilizatori aleg o protecție suplimentară pentru telefonul lor sub formă de carcasă sau husă. Fiecare astfel de acoperire poate fi benefică la contactul telefonului cu obiecte sau suprafețe dure. De asemenea, te va ajuta să previi zgârierea ecranului atunci când telefonul ajunge într-o geantă de mână. Deși fiecare femeie crede că există o ordine perfectă acolo, cheile, pila de unghii sau chiar un ruj sunt suficiente pentru a zgâria ecranul slab de pe smartphone cu un margine ascuțită.

Se pare că te poți proteja cu ușurință împotriva acestui fenomen. Una dintre opțiunile de bază este de a încheia o asigurare adecvată, dar puțini oameni decid să facă un astfel de pas. Prin urmare, există, de asemenea, o altă opțiune – o husă pentru telefon sau o carcasă, care nu este o investiție costisitoare dacă iei în considerare cât de mult trebuie să plătești uneori pentru un smartphone de bună calitate sau pentru reparația acestuia.

Husa telefonului ca protecție de bază disponibilă imediat

Când te gândești la o husă, știi deja că există într-o varietate de forme pe piață, mai exact că alegerea este destul de mare, chiar și atunci când te gândești la cele realizate dintr-un material anume, precum plasticul sau siliconul.

Desigur, acest tip de protecție este bun: orice, chiar și cea mai primitivă protecție va fi mai bună decât nimic! Cu toate acestea, atunci când te gândești la accesorii elegante, poți alege o husă pentru telefon în funcție de culoare sau material. În magazinele online, așa cum este Etuo.ro,  vei găsi huse frumoase, realizate solid și cu adevărat elegante, care pot fi realizate din piele de înaltă calitate și alte materiale scumpe.

Acest lucru poate, după cum poți vedea, să constituie o completare foarte originală a telefonului în sine, o carcasă elegantă, precum și o protecție solidă.

Husă sau carcasă pentru telefon?

Te poți pierde cu ușurință în diferitele modele de carcase sau huse pentru telefon. Totuși, toate aceste elemente au un lucru în comun – o protecție foarte eficientă pentru smartphone, precum și un design interesant, creând un accesoriu elegant cu care poți chiar să îți personalizezi dispozitivul.

Husa telefonului se caracterizează și prin funcționalitate. Pentru că, deși îți place atât de mult să te înconjori de obiecte frumoase, aștepți altceva de la ele – și o husă pentru telefon îți poate oferi asta. Multe modele de carcase pentru telefoane oferă acces ușor la cameră. Nu trebuie să scoți smartphone-ul dintr-o astfel de protecție pentru a putea face o fotografie. Pornește opțiunea camerei și gata! Dar asta nu este tot. Unii producători fac un pas mai departe. Au observat că păstrarea smartphone-ului într-o carcasă de protecție face dificilă accesarea ecranului în sine – pentru a verifica ora sau un apel ratat, trebuie să scoți telefonul. Având o carcasă cu vizualizare, ai acces ușor la o parte a ecranului.

Există și modele de carcase pentru telefon care îl vor proteja cu succes de deteriorări, zgârieturi sau praf. Unele chiar protejează împotriva efectelor negative ale apei! Și asta e mult, pentru că dacă verși un pahar de apă sau suc pe telefon, nicio garanție nu te va salva. Iar reparația nu este întotdeauna posibilă și poate fi necesar să cumperi unul nou.

Prin urmare, în loc să înveți din greșeli și să plătești mulți bani pentru reparații, înlocuirea afișajului sau a unui alt telefon, este mai bine să alegi în prealabil husa potrivită. Și dacă poate fi frumoasă, estetică și atrăgătoare, care este obstacolul?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle