(P) Ghid de cumpărare: Saboți medicinali

Pentru toate activitățile dinamice este recomandată câte un tip de vestimentație și încălțăminte. Confortul tău este pe primul plan, indiferent de domeniul în care lucrezi. Încălțămintea este cea care îți influențează bunăstarea pe parcursul orelor petrecute la job.

(P) Ghid de cumpărare: Saboți medicinali

Aceasta este esențială în special pentru persoanele care activează în domeniul medical: medicii și asistentele pentru care mișcarea dintr-o parte în alta, a devenit un obicei și o necesitate. Saboții medicinali sunt accesorii primordiale care oferă stabilitate piciorului. Fiindcă au de efectuat ture prin spitale sau cabinet, personalul medical, în special femeile,  au nevoie de papuci medicali de damă de la ÎncălțăminteDame.

De ce este atât de important să deții măcar o pereche de saboți medicali? Citește rândurile următoare și descoperă cât de important este să îți cumperi o pereche de saboți damă din piele.

Diferențele dintre saboți si saboți medicinali

Saboții medicali sunt concepuți pentru a conferi labei piciorului confortul necesar mai mult de cele 8 ore. Așadar, pentru a rezista cât mai mult într-o astfel de încălțăminte medicală, aceasta este indicat să fie fabricată dintr-o piele flexibilă și moale. Pe de altă parte, talpa trebuie să fie ortopedică, iar suprafața modelului să fie una netedă. Având în vedere că mediul de lucru este unul diferit, talpa papucului este recomandat să fie prevăzută cu striații antiderapante pentru a preveni alunecarea pe gresie. Modelul clasic de saboți medicali, cel perforat la spate este unul potrivit, datorită și proprietățiilor sale antibacteriene. Se spune că în mod obișnuit o persoană are de parcurs pe zi în jur de 5 000-10 000 de pași. Dar una care este ancorată în sistemul medical ce aleargă dintr-un salon în altul câți pași face?  

Top modele de saboți medicinali

Papucii medicali de la ÎncălțăminteDame sunt printre cele mai căutate modele de saboți medicali datorită versatilității lor. Comparativ cu perechea alba, bine cunoscută de toată lumea, brandul vine cu noutăți atractive pentru tine dacă ești nehotărâtă în privința alegerii. Ce spui de niște saboți de damă din piele cu gel pe talpă? Pielea este calitativă, iar talpa anatomică cu gel este creată tocmai pentru a spori confortul picioarelor tale. În funcție de preferințele tale și de tipul jobului, saboții medicali variază. Ai la îndemână modele moderne: cu breteluțe care susțin piciorul, saboți reglabili, saboți cu masaj. Mai ales că paleta de culori este una diversificată pentru a îți găsi perechea perfectă pe care să o combini cu uniforma de la cabinet. Nu uita că saboții medicali nu trebuie să lipsească din garderoba ta, mai ales dacă activezi în domeniul medical, unul solicitant pentru picioarele tale. Ai grijă de tine din timp, iar picioarele tale nu vor avea de suferit.

De ce papucii medicali de damă de la ÎncălțăminteDamă sunt pentru tine?

Previne și tratează din timp! Cu siguranță îți sună foarte cunoscut! Ei bine, când vine vorba de sănătatea ta, merită să îți mai amintești această zicală. Datorită unor saboți medicali, picioarele tale au parte de o circulație corectă, în sensul că le oferi o poziție corectă, iar circulația sângelui nu este afectată. Există două probleme majore întâlnite la persoanele care își petrec mai tot timpul făcând mișcare: piciorul plat și fasciita plantară. Personalul medical are grijă și alege saboți medicali  prin care reduc gradul de apariție a acestor afecțiuni și prelungesc sănătatea picioarelor. Dacă simți că ai dureri puternice la nivelul degetelor de la picioare este un semn că ai nevoie urgentă de încălțăminte corespunzătoare. Saboții medicinali oferă spațiu pentru toate degetele și au o talpă foarte moale, care relaxează piciorul.

Menține-te în formă la locul de muncă cu saboții medicinali care previn din timp apariția unor deformații la nivelul tălpii!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle