(P) Fă-ți viața roz! Atrage toată dragostea în jurul tău

Nu întâmplător ideea de „viață roz” este asociată cu iubirea. Probabil să cel mai nobil și bun sentiment pe care îl poate trăi un om, iubirea.

(P) Fă-ți viața roz! Atrage toată dragostea în jurul tău

Chiar dacă realizezi sau nu, oamenii sunt într-o continuă căutare a iubirii. Pentru unele persoane lucrurile nu decurg de la sine pe un făgaș normal, drept urmare este nevoie de puțin ajutor. Cristalele roz sunt extrem de iubit, așa cum și energia pe care o atrag în jurul purtătorului este iubirea.

Orice om simte dragostea, o simte și și-o dorește în felul lui. Dar, totuși, ce este acest sentiment? În linii mari este o legătură invizibilă între două persoane, însă extrem de intensă și puternică. Dragostea a luat minți, a purtat războaie, dar a stins în același timp conflicte și a împlinit oameni. Cristalele care atrag acest superb sentiment  pot fi astăzi adăugate în bijuterii handmade. Tot ce e făcut de mâna ta, imperfect din punct de vedere vizual dar făcut de tine este o adevărată comoară. Bineînțeles inestimabilă din punct de vedere sufletește dacă nu folosești și metale prețioase, sau alte pietre scumpe. Iată ce cristale poți folosi pentru atrage dragostea.

Cristalele care atrag dragostea în viața ta

  1. Granat este un cristal care se poate găsi în toată lumea și are o duritate de 6,5 -7,5 din 10. În starea sa de bază el vine în formă de cub, iar culorile pot varia: roz, roșu, negru, portocaliu. În traducere, fiind o denumire italienească, semnifică „semințele de rodie'. Despre el se spune că deschide toate chackrele, dar mai ales pe cele ale inimii. Aceast cristal atrage iubirea și mai ales pe cea fizică. Garantul are o vibrație puternică și te ajută să te echilibrezi din punct de vedere mental și emoțional. Un lucru foarte important pe care îl aduce este transformarea greutăților în provocări din care urmează să înveți. Un astfel de cristal îți oferă magazinul de pietre, dar și multe altele în funcție de nevoi și dorințe.
  2. Cuarțul roz este definiția iubirii pure, aceea pe care o poți vedea la copii. Are o duritatea de 7 din 10 și se găsește în toată lumea. Cuarțul poate fi în toate culorile, sau chiar incolor și alb. În traducere din greacă înseamnă „gheață' și este un cristal dominat de soare și lună. Purtarea acestei pietre aduce în viața ta lumi și clarifică probleme pe care le credeai de nedepășit. El are un efect profund purificator pentru spirit, corp și minte. Atunci când asortezi la o ținută bijuterii handmade cu cuarț o să observi imediat că-ți oferă un plus de strălucire și de eleganță. Bineînțeles că o să atragi toate privirile, însă o să te ghideze pentru a face alegerea corectă, alegerea pură.
  3. Lepidolitul te ajută să-ți deschizi spiritul și să și-l conectezi la altul cel puțin la fel de pur ca al tău. Este cristalul care aduce o dragoste plină de acceptare, speranțe și sprijin. În același timp este un bun neutralizator al agitației și al stresului. Din păcate nu este foarte dur, având pe o scală de la 1-10 doar între 2,5 și 3,5. În același timp nu poate fi găsit oriunde. Lepidolitul se găsește doar în: Rusia, SUA, Brazilia, Australia, China, Canada și în Dominicană.

Așadar, fă-ți viața roz cu ajutorul cristalelor de această culoare. Profită de beneficiile pietrelor pentru a atrage în viața ta cât mai multă dragoste. În același timp, dacă alegi să-ți confecționezi accesorii handmade o să simți o legătură și mai mare cu cristalele de care te-ai atașat. Cel puțin din punct din vedere sentimental o să ai bijuterii inestimabile.

Sursa foto: pexels.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle