(P) Expoziția inedită „Actori de pus în ramă”, la București Mall – Vitan

(P) Expoziția inedită „Actori de pus în ramă”, la București Mall – Vitan

București, 26 octombrie 2020 – București Mall – Vitan a lansat, luni, 26 octombrie, expoziția „Actori de pus în ramă', un proiect cultural inedit, realizat în parteneriat cu Muzeul Național de Artă al României (MNAR) și Teatrul „Nottara'.  Aceasta va putea fi văzută la etajul 1 din București Mall – Vitan în perioada  26 octombrie – 8 noiembrie 2020. 

Campania „Actori de pus în ramă', inițiată de MNAR în parteneriat cu Teatrul „Nottara', a fost lansată în mediul online în luna mai, când teatrele și muzeele erau închise pentru public. 

Timp de 16 săptămâni, au fost prezentate interpretările actorilor Teatrului „Nottara' în ipostazele personajelor din 17 lucrări din patrimoniul Muzeului Național de Artă al României, inițiativa bucurându-se de apreciere în rândul publicului celor două instituții de cultură, precum și pe rețelele de socializare. Proiectul a fost preluat și apreciat și de presa națională, precum și de site-uri de știri din întreaga lume (Marea Britanie, Canada, SUA, India, Cehia etc.).

Expoziția, care acum este oferită publicului larg de București Mall – Vitan, reprezintă încununarea dăruirii, talentului și creativității de care au dat dovadă actorii „puși în ramă'. 

Publicul din București Mall – Vitan va putea admira lucrările unor artiști foarte cunoscuți, precum Nicolae Grigorescu, Nicolae Tonitza, Ștefan Luchian, Iosif Iser, Corneliu Baba, Auguste Rodin, Peter Paul Rubens,  sau ale unor pictori cu notorietate mai scăzută în rândul publicului larg, precum Ipolit Strâmbu, Sabin Popp, George Peter Alexander Healy, precum și actorii care au interpretat (atitudine, ținută, expresii, ipostază etc.) personajele din tablouri. „Puși în ramă' sunt actorii Ioana Calotă, Răzvan Bănică, Alexandru Mike Gheorghiu, Luminița Erga, Diana Roman, Raluca Gheorghiu, Filip Ristovski, Mihaela Subțirică, Ion Grosu, Sorina Ștefănescu, Șerban Gomoi, Laura Anghel, Corina Dragomir, Cristina Juncu, Dan Bordeianu și Crenguța Haritoncare au adus la viață 16 picturi și o sculptură. 

Vizitatorii vor avea ocazia să descopere asemănările și diferențe între original și „reproducerea' propusă de actor, dar și să observe detalii din operele de artă pe care poate le-ar fi trecut cu vederea în mod obișnuit.

Despre București Mall – Vitan 

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc în exclusivitate magazinele CALVIN KLEIN JEANS, MARC OPOLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. 

București Mall – Vitan sustine design-ul romnânesc prin proiectul Designers Boutique, adevăratul  acasă pentru cei mai consacraţi designeri români – unicul proiect de acest gen din România.

CONTACTE:

Alexandra Olivotto

a.olivotto@brain4strategy.com.pr  

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle