(P) Ballroom-ul din București care transformă realitatea în cel mai romantic film cu happy-end

(P) Ballroom-ul din București care transformă realitatea în cel mai romantic film cu happy-end

De mică visezi la ziua asta, iar acum că se apropie, poți în sfârșit să îți lași până și cele mai trăsnite idei să prindă contur în ceea ce urmează să fie cel mai spectaculos eveniment din viața ta. Dar pentru o nuntă măreață, ai nevoie și de o locație pe măsură. Mai jos îți vom descrie cel mai frumos ballroom din București pe care l-am găsit în căutările noastre!

Cum arată nunta perfectă pentru tine?

Închide ochii un moment și lasă-te purtată de imaginație: tu, îmbrăcată în rochia perfectă, în cel mai romantic cadru pe care ți-l poți închipui. În fața ta, arătând mai emoționat ca niciodată, stă jumătatea ta, cel pe care abia aștepți să-l poți numi soțul tău. În momentul în care îți zâmbește înțelegi din nou cât ești de norocoasă – să iubești și să fii iubită, să fii aici alături de cei apropiați, jurându-i dragoste eternă. Am nimerit? 

Știm că acest moment este visul oricărui cuplu îndrăgostit care alege să își petreacă restul vieții împreună. O fi dragostea suficientă însă atunci când vrei să celebrezi o asemenea ocazie împreună cu cei dragi, totul trebuie să fie perfect – evenimentul, ambianța, preparatele, muzica, fotografiile –, iar pentru asta, trebuie să pornești de la alegerea locației potrivite. 

Mai ușor de zis, decât de făcut. De aceea am luat la puricat capitala în căutarea locației perfecte și suntem mândri să-ți spunem că am găsit-o.

Ballroom-ul din București care îndeplinește toate criteriile este Lido Studio. Amplasat în incinta studiourilor de film Buftea, acesta are posibilitatea unică de a transforma orice eveniment într-o poveste demnă de un adevărat film hollywoodian. 

Nuntă ca-n filmele americane

Indiferent de complexitatea evenimentului pe care îl ai în minte, fie că vrei o nuntă mare, fastuoasă, fie că preferi ceva intim, Lido reușește să creeze decorul de poveste la care ai visat dintotdeauna pentru nunta ta, acel cadru de poveste în care realitatea și fantezia se împletesc cu măiestrie pentru a crea momente de neuitat pentru tine si invitații tăi.

Astfel, ai la dispoziție două opțiuni de ballroom-uri: Lido Studio, cu o capacitate de 150 de persoane, și Studio25, cu o capacitate de 250 de persoane, ambele pe malul lacului Buftea. Acum tabloul nunții perfecte este complet. 

Mai mult, fiecare eveniment celebrat la Lido este unic deoarece fiecare cuplu poate veni cu propriul scenariu de pus în scenă.  

Vrei o nuntă ruptă din filmele americane? Sau poate dintr-un decor medieval? Lasă-te purtată de imaginație! Orice scenariu ai în minte pentru marele eveniment, acum e simplu de realizat pentru că Lido are parteneriat cu Bucharest Film Studios, ceea ce înseamnă că ai acces la peste 30.000 de costume, 40.000 de accesorii, 20.000 de obiecte de recuzită și mobilier. Și bineînțeles la un întreg arsenal de scenografi, regizori și recuzitori.

Mai ai vreo îndoială că nunta mult visată nu poate să devină realitate? Având experiență în redarea diferitelor universuri si emoții în scenarii impresionante, acești cunoscători într-ale producției de film promit să-ți creeze cel mai frumos film pe care l-ai vizionat vreodată, unul cu happy-end, în care personajele principale sunteți chiar voi doi. 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din advertorial