(P) Cum poți să nu cheltuiești toți banii dintr-un credit de nevoi personale pentru renovarea locuinței?

Vara este sezonul ideal pentru renovarea locuinței. Fie că intenționezi să zugrăvești pentru a obține un efect vizual cu totul nou la interior, fie că vrei să remobilezi/recondiționezi pentru a te bucura de un grad ridicat de confort, îți poți duce toate planurile la bun sfârșit, la momentul oportun, cu ajutorul unui credit de nevoi personale.

(P) Cum poți să nu cheltuiești toți banii dintr-un credit de nevoi personale pentru renovarea locuinței?

Raportându-te la anvergura proiectului tău și, implicit, la suma de bani necesară, precum și în funcție de detaliile ce țin de acordare/rambursare, poți opta pentru unul dintre cele două tipuri de credit de nevoi personale de la Provident:

Credit de nevoi personale Standard

✔ Sume cu valoarea cuprinsă între 500 și 20.000 de lei

✔ Rate fixe săptămânale

✔ Fără garanți sau garanții

✔ Venit fix dovedibil

Credit de nevoi personale STAR

✔ Sume cu valoarea cuprinsă între 6.000 și 15.000 de lei

✔ Rate fixe lunare

✔ Venit fix dovedibil

✔ Fără giranți ori garanții

Indiferent de alegerea ta, însă, este important să folosești banii împrumutați într-un mod cât mai pragmatic și economic, astfel încât să te încadrezi fără probleme în buget și, de ce nu, să-ți și mai rămână o parte din suma totală – pentru alte cheltuieli neprevăzute ce pot apărea ulterior.

În acest sens, iată câteva sfaturi referitoare la renovarea locuinței cu ajutorul unui credit de nevoi personale într-un mod cât mai avantajos și responsabil, pentru a reduce din costuri:

  • În locul unei echipe de muncitori contractate prin intermediul unei agenții de profil, poți apela la meșteri care lucrează pe cont propriu la prețuri mult mai accesibile, dar la fel de bine. Astfel vei reduce din costurile de manoperă. Pentru a nu avea, însă, surprize neplăcute cu privire la calitatea lucrării, caută oamenii potriviți și pricepuți prin recomandări.
  • O altă modalitate de a reduce cheltuielile de renovare și a salva bani din creditul tău constă în achiziționarea materialelor de finisaj (gresie, faianță, parchet, vopsea, chituri, adezivi etc.) din magazine periferice (așa-zisele magazine de cartier). Acestea oferă prețuri mai mici decât cele din zonele centrale, alături de discount-uri semnificative dacă achiziționezi o cantitate mai mare de produs. În plus, unele dintre aceste magazine acordă transport și montaj gratuit, dacă e cazul (montarea parchetului, spre exemplu).
  • Pentru mobilarea locuinței cu costuri reduse, renunțând la oferta unui showroom, poți realiza la comandă piese de mobilier similare, din PAL, la prețuri mult mai mici. 
  • Dacă dorești ca în cadrul renovării tale să incluzi și înlocuirea electrocasnicelor, poți salva bani cumpărând aparate din secțiunea celor expuse pentru clienți, deoarece acestea sunt vândute la prețuri mai mici (cu reduceri de aproximativ 25%, în medie). Similar, poți opta pentru produse cu defecte minore care, în unele magazine, se vând în zone separate la prețuri reduse.

În orice caz, dacă vei lua în considerare sfaturile anterioare, cu siguranță îți vor mai rămâne bani și pentru electrocasnice sau alte piese decorative, care să întregească ulterior renovarea locuinței tale.

Împreună cu Provident rezolvi totul mai ușor! Pentru un credit IFN, poți suna la unul dintre numerele cu tarif normal 021 9877 / 021 275 75 75 sau poți aplica completând formularul disponibil pe site-ul Provident.ro. În cel mai scurt timp, vei fi contactat telefonic de către un reprezentat al companiei, care îți va sta la dispoziție pentru finalizarea solicitării tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle