(P) Conte Elegant – confort in fiecare zi, datorită micilor detalii

Conte Elegant este un magazin online care dispune de variate articole vestimentare și lenjerii intime, atât pentru femei, cât și pentru bărbați și copii.

(P) Conte Elegant – confort in fiecare zi, datorită micilor detalii

Aceștia și-au mărit gama de produse în ultimii ani astfel încât astăzi se pot lăuda cu un magazin online complet, cu toate cele necesare în același loc, în special când vine vorba despre lenjeria intimă. Aceștia se diferențiază prin calitatea produselor pe care le oferă și prin gamele premium disponibile.

Când vorbim despre categoria de produse pentru femei vorbim despre calitate, confort și criterii esențiale respectate, precum materialele speciale din care sunt create, țesăturile fine și variante pentru variate necesități. Este important ca acestea să ofere gradul necesar de confort pentru că sunt indispensabile pentru fiecare zi și joacă un rol important cu privire la starea zilnică de bine.

Chiar și ciorapii trebuie aleși cu grijă

Deseori ciorapii fini nu lipsesc din nici o ținută elegantă sau office. Aceștia acoperă picioarele și le conferă un aspect mai plăcut și elegant. Colecția de ciorapi dama disponibilă la Conte Elegant se pliază pe diverse necesități. Aceștia pot fi negri, albi sau culoarea piciorului, precum și nuanțe de mov sau alte culori și cu diverse modele. 

Ciorapii lungi simpli sunt accesibili la preț și calitatea precum și rezistența lor este dovedită de modelele de 20 sau 40 den. Ciorapii tip plasă oferă un grad mai mare de senzualitate și aduc un plus stilistic, în special pentru ținutele fără model, monocrome. La fel este și în cazul ciorapilor cu strasuri sau a celor cu model tip buline, șnur sau chiar tatuaj. 

Femeile însărcinate pot găsi aici ciorapi speciali, care să nu le creeze disconfort, deoarece nu oferă o compresie foarte puternică pe burtă. Clinul este din bumbac și partea de chilot este întărită. Au în compoziție firele de Lycra, cele care oferă gradul de confort necesar. 

Lenjerie intimă de calitate

Dacă accesați contelegant.ro veți descoperi chiar și lenjerie intimă pentru femei și nu numai. Variantele de chilot disponibile sunt din modal, microfibră, bumbac sau chiar dantelă. Fiecare produs de acest gen de pe site a fost atent ales astfel încât să îndeplinească toate criteriile pentru a oferi gradul ideal de confort pentru fiecare zi.

Sunt disponibili chiar și chiloți fără cusătură, pentru cele care vor să se simtă mai libere, să nu se simtă sufocate de cusătura prea groasă și care vor să aibă o ținută impecabilă. Gama Gisela aduce în atenția celor interesate și produsele EKO. Acestea sunt confecționate din bumbac organic, la care nu au fost utilizate substanțe chimice în nici unul dintre procesele de producție, nici măcar în cel de cultivare.

Este o gamă preferată de femei deoarece chiloții sunt lejeri și absorb umiditatea foarte bine, iar prețul acestora este chiar accesibil, având în vedere proprietățile sale. Unele modele au și bluze în set ce pot fi comandate separat, la fel de calitative și comode. Puteți accesa site-ul pentru a vizualiza toată gama de produse de acest gen de care vă puteți bucura și voi în fiecare zi. 

 

Contact:

marketing@conteelegant.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle