(P) Charme Lingerie, noul tău magazin multibrand de lenjerie intimă

Charme Lingerie este un concept nou de platforma multibrand, care acoperă piață de lenjerie intimă de la calitate foarte bună la high-end. 

(P) Charme Lingerie, noul tău magazin multibrand de lenjerie intimă

Scopul principal este acela de a oferi clienților produse de top de pe piață internațională, folosind o structura de specialiști dezvoltată de-a lungul a 25 de ani de experiență pentru a coopera cu cele mai bune brand-uri, fie ele start-up, artizanale, corporate sau icons în domeniu.

Cum facem asta? 

Avem un proces amplu de selecție a brandurilor cu care colaborăm, structurat pe 4 piloni principali de la care nu ne abatem. Patru principii pe care nu le încălcăm niciodată tocmai din pricina faptului că dorim să ne diferențiem și ne pasă de mediul înconjurător, oameni, materiale și nu în ultimul rând de pasiunea față de piesele de lenjerie.

Cei 4 piloni sunt: Măiestrie, Calitate, Etică și Poveste 

În funcție de aceste principii sunt selectate și brandurile promovate pe platforma Charme Lingerie, cu scopul de a menține standardele fără compromisuri.

Charme Lingerie nu este despre vânzări, este despre pasiunea și iubirea pentru lenjeria intimă. Despre locul pe care trebuie să-l aibă pe piață din România o singură platforma 100% dedicată lenjeriei. Despre cunoașterea și înțelegerea domeniului și a produselor, despre istorie, măiestrie, informație, designeri și creație, despre promovarea frumosului și a artei, despre artizanat și producție.

„Charme Lingerie este atât un portal online în care femeile pot găși mai multe brand-uri de la diferiți designeri internaționali într-un singur loc, cât și un database în care ele au posibilitatea să descopere informații noi și viziuni despre nouă lume a lenjeriei intime, despre artă care se învârte în jurul lenjeriei, despre misterele, istoria, tradiția, cultură și direcția în care se îndreaptă și despre prezentul în care se află această industrie”, spune Adrian Samartinean, Creative Director Charme Lingerie.

Motivele noastre au fost certe 

Lenjeria intimă este o artă, face parte din lumea modei și, pe lângă rolul vestimentar, are unul foarte important: ÎNCREDEREA. Este piesă cea mai aproape de corpul nostru în permanentă, ceea ce face necesar cu această să ne ofere o experiență plăcută. Încrederea aduce după sine împlinire și fericire.

Charme Lingerie dorește să trezească curiozitatea clientelor care au o plăcere încă necunoscută, dar simțită în adâncul lor, pentru lenjeria intimă.

Simte-te bine în pielea ta, iar noi te ajutăm să te pui în valoare! 

Stilul de viață modern și ritmul accelerat al vieții nu permite întotdeauna luxul de a avea timp pentru a caută produsele în magazine, fie ele și virtuale. Rolul nostru este de a facilita și de a îmbunătăți experiență cumpărăturilor de lenjerie intimă, întâmpinând clientul cu informarea corectă asupra materialelor, calității și a aspectelor importante în alegerea pieselor potrivite pentru corpul fiecăruia. 

La noi găsești lenjerie de corp pentru orice moment al zilei și pentru orice eveniment important din viață ta, lenjerie clasică sau mai nonconformistă, pentru zile delicate sau pentru întâlniri fierbinți, pentru purtat în casă sau în vacanțe. 

Ai de ales dintr-o colecție impresionantă de sutiene, slipuri, seturi de lenjerie, dresuri și body-uri, dar și colecții speciale de lenjerie modelatoare și seamless (fără cusături), piese bridal și maternity. 

Viitoarele sau proaspetele mămici găsesc lenjerie pentru maternitate, iar viitoarele mirese pot alege piese dedicate pentru rochia pe care o vor purta în cea mai importantă zi din viață. 

În plus, odată cu apropierea verii începe căutarea de costume de baie perfecte pentru vacanță mult așteptată, așa că nu ar strică să va pregătiți din timp, mai ales că puteți profită de oferte speciale și de sezonul de reduceri. 

Charme Lingerie este despre pasiune în lucruri mărunte și în detalii.

#touchofcharme

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din fashion