(P) Cele mai faimoase branduri de ochelari de soare must have pentru un look stilat

(P) Cele mai faimoase branduri de ochelari de soare must have pentru un look stilat

Spune-mi ce brand de ochelari de soare porți că să îți spun cine ești. Această expresie s-ar putea aplica foarte bine atunci când vine vorba de mărci celebre de ochelari de soare, pentru că fiecare dintre acestea se adresează unui anumit tip de personalitate sau unor anumitor stiluri. Piața ochelarilor de soare este una extrem de bogată, variată și surprinzătoare.

În fiecare an apar noi modele care ajung la inimile iubitoare de modă, dar mai ales la cei care nu concep să iasă din casă fără o pereche de ochelari de soare care să mai poarte și o etichetă celebră.

Cu toate că există zeci de branduri de ochelari de soare, având fiecare caracteristici proprii, modele faimoase sau anumite elemente care le diferențiază, există doar câteva branduri cu adevărat faimoase care dețin supremația la această categorie de produse. Sunt acele branduri de ochelari de soare care vin să consolideze un statut, care dau o anumită greutate' look-ului, care pun accentul exact acolo unde este nevoie. Ignoră ideea că trebuie să porți ochelari de soare doar vara, când este soare puternic, și achiziționează unul sau mai multe modele de ochelari de soare statement pe care îi vei purta în orice anotimp și care pot fi cu ușurință asortați la ținutele pe care obișnuiești să le porți.

#YouAreOn cu o pereche de ochelari de soare Ray Ban

Ray Ban este de departe cel mai cunoscut brand de ochelari de soare. Cu o istorie îndelungată în spate această marcă celebra continuă să fie una deseori căutată de cei care își doresc acea pereche de ochelari de soare – nu doar cu design perfect, ci și cu toate caracteristicile necesare pentru a păstra sănătatea ochilor și a-i proteja de razele UV. Ray Ban este astăzi considerat un brand de lux, americano-italian, care a devenit atât de căutat și apreciat în special datorită liniilor de ochelari de soare Wayfarer și Aviator, modele inconfundabile care poartă această etichetă faimoasă.  Ray Ban a început să fie o marca tot mai căutată după ce lumea bună și celebritățile de la Hollywood au promovat intens modele ale faimosului brand în apariții publice, pe covorul roșu sau pe scenă. Mergând mai departe până în zilele noastre, succesul Ray Ban merge mai departe, de multe ori datorită calității produselor, alteori datorită campaniilor susținute de marketing prin care vedete și influenceri fac din ca orice model de  ochelari de soare Ray Ban să fie un accesoriu atât de râvnit de toată lumea. În afară de modelele deja faimoase care poartă semnătură Ray Ban, în colecțiile brandului se regăsesc astăzi modele tot mai interesante cu formă hexagonală, ochelari rotunzi, cu lentilă colorată sau ramă groasă.

Dolce Gabana, ochelarii de soare care fac o impresie bună

Ochelarii de soare Dolce&Gabana înseamnă lux, high-class, reprezintă acel accesoriu care impresionează atunci când îl porți. Ochelarii de soare Dolce&Gabana înseamnă validarea unui statut social, brandul în sine fiind accesibil în special unor categorii sociale care au un standard de viață mai ridicat. Cu o istorie de peste 30 de ani în spate, faimoșii ochelari de soare Dolce&Gabana și-au făcut debutul în lumea modei bucurându-se încă de la început de un succes fulminant. Mizând pe colaborarea cu o divă de calibru precum Madona, Dolce&Gabana a dezvoltat în continuare rame de ochelari luxoase și inovatoare care încorporează toate acele elemente sofisticate care sunt asociate cu brandul. Rezultatul final este o linie extrem de reușită de rame chic și la modă, care au luat cu asalt lumea modei ochelarilor de soare.

Ramele Dolce & Gabbana sunt mai mult decât o declarație sofisticată de stil. Brandul proiectează rame de calitate superioară, flexibile și practice, dar în același timp urmând cele mai noi tendințe în domeniu.

Ochelarii de soare Gucci, luxul accesibil

Ochelarii de soare cu rame îndrăznețe caracterizează linia de ochelari Gucci pentru femei, de la modelul Aviator, la ochelarii ochi de pisica până la stilul Hollywood Forever. Atunci când porți o pereche de ochelari de soare Gucci nu ai cum să treci neobservată. Ochelarii de soare Gucci sunt sinonimi cu luxul accesibil, orice împătimită a modei putând să își achiziționeze un astfel de model dacă își dorește cu adevărat.

O pereche de ochelari de soare Gucci este perfectă pentru o femeie îndrăzneață, pentru cele care adoră să iasă din mulțime, pentru cele care pun preț pe stil și sunt concepuți pentru diferite gusturi și ocazii. Toate modele de ochelari de soare pentru femei de la Gucci sunt ușor de recunoscut datorită faimosului logo dublu G' care este embosat pe rame. Și pentru a transmite lux și opulență, auriul este culoarea emblemă pentru Gucci. Ochelarii de soare Gucci sunt realizați din materiale de cea mai bună calitate, care protejează foarte bine ochii de radiațiile UV precum și de alți factori nocivi din mediu.

Alege un brand de ochelari de soare în colecțiile căruia predomină acele modele care ți se potrivesc, atât la fizionomie cât și la stilul personal. Odată ce realizezi care este brandul cu care rezonezi cel mai bine, nu-ți rămâne decât să urmărești cu atenție noutățile și să alegi de fiecare dată ochelarii de soare care îți vin cel mai bine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle