(P) Ce lenjerie intimă să porți în prima noapte împreună

Prima noapte împreună este importantă pentru amândoi partenerii așa că felicitări pentru primul pas important deja făcut - acela de a planifica din timp.

(P) Ce lenjerie intimă să porți în prima noapte împreună

 Știm că dorești să fie o seară deosebită și memorabilă, așa că suntem aici pentru tine ca totul să decurgă așa cum ar trebui. 

Începem prin a vă împărtăși o statistică interesantă de care credem că ar trebui să ții cont: știați că mai mult de 4 din 5 femei au în sertarul lor lenjerie intimă special doar pentru sex? Și pornind de la această statistică haideți să vedem ce este indicat să conțină sertarul tău de lenjerie intimă ca tu să fii pregătită când petreci prima noapte cu partenerul tău.

Seturi complete de lenjerie intimă

Un set complet de lenjerie intimă compus din mai multe piese cu sutien, portjartier și chilot completat cu dresuri este întotdeauna o alegere perfectă. Poate de aceea este cea mai populară alegere când e vorba de prima seară împreună. Nu ești sigură ce culoare să alegi? Revenim iar cu o statistică la fel de interesantă și anume că mai bine de jumătate din bărbați prefera lenjerie intima de culoare neagră. Așa că dacă nu ai vreo culoare în gând deja, poți întodeauna să alegi lenjeria neagră pentru că efectul va fi cu siguranță unul dorit.

Lenjeria de tip body

Nu există piesă de lenjerie intimă care să pună în evidență un corp frumos ca lenjeria de tip body și în același timp să ascundă micile imperfecțiuni ale acestuia. Body-ul este una dintre cele mai incitante lenjerii dând efect de un corp suplu cu forme bine definite. Recomandarea noastră este alegerea unui body creat din dantelă fină, iar dacă vrei să aduci un plus de erotism și un element surpriză atunci poți opta pentru body-urile de tip crotchless.

Rochite sexy sau babydoll-uri

Trebuie să fim realiste și nu toate suntem extrem de încrezătoare în noi. Dar acest lucru nu ar trebui să ne demoralizeze pentru că ne dorim cu toate același lucru – o seara magica împreună cu partenerul. Așa că pentru un boost de încredere și să ne simțim confortabile și sexy în același timp putem să alegem o piesă de lenjerie sexy de tip rochiță sau babydoll. 

O alta statistică interesantă este faptul că 9/10 femei care poartă lenjerie intimă în timpul actului spun că le face să se simtă mai sexi și mai încrezătoare în ele. Așa că indiferent de preferințele tipului de lenjerie sau de culoare, lenjeria intimă este un must-have pentru prima noapte împreună deoarece ne oferă boost-ul de încredere de care avem nevoie, iar partenerul va aprecia cu siguranță eforturile noastre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din fashion