(P) Căruciorul, una dintre preocupările părinților – descoperiți ofertele de la Nichiduță

(P) Căruciorul, una dintre preocupările părinților – descoperiți ofertele de la Nichiduță

Căruciorul pare să fie una din marile griji și este de înțeles de ce, de vreme ce există atât de multe modele dintre care părinții pot alege. Culmea, cu cât diversitatea este mai mare, cu atât mai greu pare de luat o decizie. 

Veți descoperi la nichiduta.ro o gamă variată de cărucioare și constante campanii de reduceri care vă vor bucura. Asta pentru că modelul dorit îl veți putea achiziționa la un super preț. Deși 

piata de carucioare o mica scadere in pandemie a avut înregistrată, căci străzile erau goale, panica mare și părinții alegeau să taie de pe listă căruciorul, căci aveam restricții multiple de circulație, acum interesul pentru acestea este din nou unul crescut. 

Căruciorul, între funcționalitate și design modern 

Veți prefera un model practic, interesant și în culorile care vă plac. Există modele unisex, dar și unele specifice pentru fetițe sau băieți. Nichiduță vine cu variante care mai de care, de la cele pliabile, de tip umbrelă, până la cele complexe, cu roți cu suspensii și accesorii care sporesc confortul bebelușului. 

În alegerea făcută nu omiteți să parcurgeți toate detaliile înscrise în pagină. Veți înțelege de îndată cum funcționează și cât de versatil este căruciorul. Pentru că străzile nu sunt tocmai suprafețe drepte pe care să rulați fin, pentru că în cărucior doarme și calitatea odihnei vă interesează, pentru că acesta vă însoțește de la naștere și până când copilul are 3 ani, căruciorul va fi ales numai după o atentă analiză a detaliilor. 

Nu vă speriați de buget. Există opțiuni pentru toate preferințele și din acest punct de vedere, de la cele accesibile de 300 de lei și până la cele care promit o experiență îmbunătățită privind confortul bebelușului, dar și al părinților, atunci când îl utilizează. Pot ajunge și la 1000 de lei sau chiar mai mult, însă merită pe deplin investiția. 

Cărucioarele 3 în 1, printre cele mai căutate 

Acestea au un grad mai ridicat de complexitate, includ coșuleț auto sau așa zisa scoică auto ce poate fi utilizată până la un an. Utilă este nu doar în mașină, ci și pe cărucior, fiind partea intermediară între landou – primele luni din viața celui mic cât timp acesta stă doar întins pe spate – și partea sport, indicată de la 6 luni + când cel mic are deja suficientă stabilitate încât să stea în șezut.

Cărucioarele 3 în 1 sunt printre favorite tocmai datorită complexității lor. Pot avea mâner reversibil, deci cu două direcții de utilizare a căruciorului, precum și diverse accesorii – protecție pentru picioare, huse antivânt, husă de ploaie, poate chiar și o geantă asortată, utilă pentru toate lucrurile celui mic purtate la îndemână. 

Descoperiți la nichiduta.ro stoc imediat disponibil de cărucioare 2 în 1 de asemenea, pentru gemeni sau tripleți, cele sport  sau standard. Comenzile sunt posibile exclusiv online. 

 

Contact: 

[email protected]

0341 733 029

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle