(P) Black Friday cu bijuterii care îți oferă o stare de bine în această toamnă

Știm cu toții că trecerea de la un anotimp la altul poate fi copleșitoare, atât din punct de vedere al temperaturii, cât și din punct de vedere al emoțiilor.

(P) Black Friday cu bijuterii care îți oferă o stare de bine în această toamnă

Știm cu toții că trecerea de la un anotimp la altul poate fi copleșitoare, atât din punct de vedere al temperaturii, cât și din punct de vedere al emoțiilor. După o vară lungă și aventuroasă, instalarea toamnei aduce odată cu ea și melancolia specifică. Totuși nu este cazul să ne întristăm, toamna este plină de surprize plăcute, mai ales la Accent Bijuterii!

Îți prezentăm o selecție a bijuteriilor care au energii pozitive și care oferă o stare de bine molipsitoare.

Brățări

O brățară plină de străluciri jucăușe e practic antidotul perfect împotriva nostalgiilor de toamnă. În nuanțe proaspete de verde, care să îți amintească de vară, brățara din argint cu diopsid chrome și rodolit (cod CB3071) îți va da o stare de bine acum și mereu. În plus, diopsid-ul este cunoscut pentru efectele sale terapeutice, reducând stresul cotidian și anxietatea.

Brățară din argint cu diopsid chrome și rodolit – CB3071

Galbenul, culoarea soarelui și a optimismului ne încălzește sufletul, fiind de asemenea una dintre nuanțele tradiționale ale toamnei. Brățara din argint cu citrin (cod DB62) este placată cu aur alb de 14 karate și este un accent elegant pe care îl poți purta zilnic. Încarcă-ți cu energie toate aspectele vieții alături de Citrin!

Brățară din argint cu citrin – DB62

Pandantive

Purtând titlul de accesoriul verii 2020, pandantivul vine în ajutorul tău și în această toamnă. Fiind ușor de asortat, un pandantiv colorat aduce energii bune și totodată, personalitate ținutei tale.

În nuanțe profunde de verde, pandantivul din argint cu malahit (cod DP1482) este accesoriul perfect pentru puloverele tale groase de toamnă și îți aduce, în același timp, echilibru și bună dispoziție de fiecare dată când îl vei purta.

Pandantiv din argint cu malahit – DP1482

Emanând același spirit artistic precum toamna, pandantivul din argint cu labradorit, perlă și turmalină roz (DP4265) este lucrat manual și îți va oferi o emoție specială. Simte-te de neînvins, fii unică și poartă acest pandantiv cu inima deschisă!

Pandantiv din argint cu labradorit, perlă și turmalină roz – DP4265

Inele

Permite unui inel să îți ofere toată starea de bine de care ai nevoie acum!

Îți este dor de zilele senine de vară? Le vei regăsi prin inelul din argint cu calcedonia și peridot (cod DI6563). Poartă-l cu rochiile cu imprimeuri florale de toamnă, vei arăta și te vei simți minunat!

Inel din argint cu calcedonia și peridot – DI6563

Cercei

Din caseta de bijuterii a toamnei nu puteau să lipsească cerceii! Mizează pe unii colorați pentru o toamnă în care te simți mai bine ca niciodată!

Cerceii din argint cu apatit (cod DC2143) aduc cerul verii în viața ta! Sunt placați cu aur alb de 14 karate și ornamentați cu pietre fațetate de zirconia, pliindu-se perfect pe un stil elegant, plin de feminitate.

Cercei din argint cu apatit – DC2143

Bijuteriile de mai sus sunt create cu drag și au puterea de a-ți aduce o stare de bine în această toamnă! Descoperă noutățile din colecțiile Accent și bucură-te de un anotimp pe sufletul tău. Povestea noastră a început acum 30 de ani, iar de atunci am clădit, piatră cu piatră, ceea ce este astăzi Accent Bijuterii: un univers al calității, frumuseții și originalității.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial