(P) Bijuterii cu accent pentru mirese. Pietre recomandate de specialiști

La 1 iulie, în București pe strada Mendeleev nr.26, s-a deschis Galeria Accent. Galeria care aminteste mai mult de o galerie de artă este locul perfect pentru a cumpăra bijuteriile potrivite pentru diverse ocazii, cum ar fi o nuntă.

(P) Bijuterii cu accent pentru mirese. Pietre recomandate de specialiști

Cu această ocazie, reporterii elle.ro au vorbit cu specialiștii de la comaccent.ro despre bijuteriile perfecte pentru mirese. Am aflat că alegerea acestora trebuie făcută în funcție de complexitatea ținutei. Unei rochii complexe i se pot asorta bijuterii finuțe, în schimb o rochie simplă poate fi accesorizată cu bijuterii complexe. Însă, mai multe lucruri interesante despre bijuteriile perfecte pentru o mireasă te lăsăm să afli din interviu!

Reporter: Miresele își găsesc cu greu bijuteriile perfecte. Își doresc să se remarce în ziua cea mare, iar rochia de mireasă nu înseamnă totul! Ce bijuterii ar trebui să aleagă o mireasă? 

Liviu Matei: Pentru viitoarele soții, în ziua cea mare le recomandăm să aleagă în funcție de rochie. Bijuteriile finuțe, dar de efect sunt perfecte pentru acele mirese care doresc ca rochia să fie piesa de rezistență, iar bijuteriile Accent, sclipitoare pentru acele mirese care aleg rochii subtile, deloc extravagante. Reporter: Ce pietre recomandați pentru mirese? 

Liviu Matei: Diamantele și perla sunt cele mai populare alegeri, însă noi le recomandăm să îndrăznească și să aleagă cuarțul roz, de stâncă, morganitul sau opalul. Pietre luminoase care vor completa delicat întreaga apariție.

Reporter: Ați deschis Galeria Accent. Ce putem vedea aici și prin ce se remarcă această galerie? 

Liviu Matei: Galeria Accent este un concept aparte. Este mai mult decât un magazin de bijuterii, este o întreagă experiență vizuală și spirituală, un adevărat răsfăț pentru iubitorii de bijuterii. Galeria se remarcă prin faptul că aduce laolaltă universul pietrelor naturale, eleganța bijuteriilor de calitate, originalitatea pieselor lucrate manual și luxul bijuteriilor din aur și diamante. În plus, oricine ne va călca pragul va avea la dispoziție o întreagă echipă de profesioniști gata să ofere cea mai bună consiliere. Un alt aspect important este faptul că vom avea zone special dedicate evaluării, expertizării și recondiționării bijuteriilor vechi sau de lux.Reporter: Cum putem să ne dăm seama că o bijuterie este una de calitate? Cum le putem evalua, fără să fim, totuși, cunoscători? La ce trebuie să fim atenți? 

Liviu Matei: Sunt mulți factori care determină dacă o bijuterie este de calitate sau nu. Unii dintre ei se pot vedea cu ochiul liber precum: modul în care aceasta este lucrată, manual sau turnată, cât de frumos sunt asortate pietrele între ele sau cât de atent sunt puse pietrele. Un alt factori important este cât de drepte sunt tăbliile bijuteriei, dacă sunt toate la fel. Pentru mai multe detalii legate de calitatea bijuteriei pe care o dețineți, va trebui să apelați la bijutieri, deoarece calitatea nu se rezumă doar la factorii menționați mai sus. Detaliile legate de calitatea metalului și a pietrelor folosite sunt adesea cele care contează cel mai mult, iar un gemolog vă poate răspunde cu ușurință la toate întrebările pe care le aveți.Reporter: Vorbim adesea despre unicitate în ceea ce privește bijuteriile. Ce înseamnă mai exact asta?

Liviu Matei: Unicitatea unei bijuterii este conferită de mai mulți factori precum: procesul creării piesei, creativitatea design-ului și raritatea și calitatea pietrelor folosite. Toți acești factori transformă o bijuterie obișnuită, într-una de excepție, aparte, unică.Reporter: Oferiti garanție pe viață la bijuteriile pe care le puneți la dispoziția clienților? 

Liviu Matei: Pentru fiecare bijuterie achiziționată de la noi clienții noștri beneficiază de servicii de reparații și mentenanță gratuite. Tot ceea ce facem este din pasiunea pentru bijuterii și ne dorim ca oamenii, care aleg să cumpere de la noi, să se bucure cât mai mult timp de creațiile noastre.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din lifestyle