(P) Anca Serea a vorbit despre Facebook și secretele lui la cea de-a treia ediție ELLE New Media School

A avut alături cel mai recent notebook din portofoliul Huawei: HUAWEI MateBook X Pro.

(P) Anca Serea a vorbit despre Facebook și secretele lui la cea de-a treia ediție ELLE New Media School

A doua discuție interactivă din cadrul ELLE New Media School, o serie de evenimente online în cadrul cărora influencerii vorbesc despre cele mai populare rețele sociale din România, a avut-o ca invitată pe Anca Serea. Aceasta a stat de vorbă cu Domnica Mărgescu, fashion director al revistei ELLE despre una dintre cele mai influente platforme sociale din lume, Facebook.

Cele două au vorbit despre cum se mai comunică pe Facebook în ziua de azi, dar și care sunt instrumentele de marketing pe care trebuie să le stăpânești pentru a-ți promova cu succes campaniile online.De data aceasta, Domnica a avut la dispoziție un laptop de top pentru a prelua întrebările celor care urmăreau discuția. Este vorba despre HUAWEI MateBook X Pro.

Cel mai recent notebook Huawei este dispozitivul ideal atât pentru utilizatorii business, cât și pentru creatorii de conținut profesioniști. Un prim plus ar fi dimensiunile extrem de reduse: practic, poți avea tot timpul la îndemână un gadget cu performanțe de top, care beneficiază în plus și de o autonomie incredibilă.

Ecranul Ultra FullView îl face ideal pentru a reda conținutul în cea mai bună formă a lui, dar nu trebuie să uităm nici un alt aspect important: designul metalic cu finisaj premium cu siguranță te va face să te remarci.

Nu a fost niciodată mai ușor să-ți sincronizezi datele importante de pe un dispozitiv pe altul, pentru că HUAWEI MateBook X Pro , HUAWEI MatePad Pro (tableta vârf de gamă, potrivită persoanelor creative), HUAWEI P40 Pro și HUAWEI FreeBuds 3i fac parte din ecosistemul propriu Huawei prin care produsele sunt interconectate rapid prin OneTap, utilizatorul obținând o interacțiune mai simplă între dispozitive și posibilități multiple de conexiune și partajare a informațiilor.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Fii în continuare cu ochii pe ELLE New Media School pentru a afla mai multe despre rețelele sociale ale momentului și despre cum tehnologia te poate ajuta să te afirmi.

Citește și:
(P) Cum ne-am pregătit pentru prima ediție a workshop-ului ELLE New Media School cu ajutorul dispozitivelor Huawei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle