Metode de a folosi paietele în mod creativ pentru îmbrăcăminte și decorațiuni

Paietele sunt, în general, recunoscute drept un accesoriu folosit pentru decorarea îmbrăcămintei.

Metode de a folosi paietele în mod creativ pentru îmbrăcăminte și decorațiuni

Mai ales la ținutele de seară, acestea pot adăuga un element interesant, făcându-le să iasă în evidență în lumina redusă.

Paietele pot avea și alte întrebuințări creative, dacă îți place lucrul manual și vrei să găsești intotdeauna modalități de a-ți decora chiar tu casa sau de a aduce propria contribuție la designul hainelor pe care le porți.

Iată cum poți folosi paietele pentru a-ți ornamenta hainele și pentru a crea decorațiuni interesante!Bijuterii statement

Poți să coși paietele pe bucăți de piele sintetică sau pe alte tipuri de materiale, pentru a crea bijuterii statement impunătoare, precum cerceii sau colierele. Îmbină accesorii de mai multe culori, pentru a obține efectul dorit.

Accesorii de păr

Accesoriile de păr strălucitoare pot fi purtate mai ales la ținutele de seară, dar dacă găsești combinația potrivită de haine, le poți purta chiar și în timpul zilei. Poți realiza cu ușurință o agrafă cu paiete, din doar câteva materiale suplimentare: un material pe care să le coși și un suport pentru prindere. Poți găsi astfel de accesorii și nu numai, pe Emidale.ro – simplu și ușor, la doar un click distanță!

Haine recondiționate

Dacă ai anumite haine pe care nu le mai porți, pentru că nu-ți mai plac, poți să le adaugi un element de noutate cosând pe ele paiete. De exemplu, poți să le aplici pe mânecile unei bluze simple, pentru a crea o piesă vestimentară potrivită pentru ținutele de zi sau de seară. De asemenea, blugii vechi pot să devină ca noi, adăugându-le câteva astfel de ornamente.

Decorarea genților din pânză

Dacă ai o geantă din pânză simplă sau cu un imprimeu deteriorat, o poți recondiționa creând un design cu paiete. Ai nevoie de doar de accesorii de diferite culori, pe care să le coși după un desen trasat în prealabil cu creionul.

Crearea de insigne colorate

Insignele pot fi purtate pe haine, mai ales atunci când nu dorești să-ți decorezi în mod permanent îmbrăcămintea. Poți crea un design colorat din paiete, pe care să-l folosești la diferite ținute. Aceasta poate fi o activitate pe care să o desfășori împreună cu copiii, pentru că ei vor fi încântați să coasă paietele și să creeze ceva neobișnuit.

O husă pentru pernă

Dacă vrei să petreci timp liber făcând lucru manual și ai multe paiete cu care nu știi ce să faci, în afară de haine sau accesorii poți încerca să realizezi o husă pentru pernele de canapea. Poți combina mai multe culori intense sau pastel, în funcție de preferințele tale, pentru a-ți înfrumuseța canapeaua într-un mod inedit.

Decorarea vazelor

O altă idee de întrebuințare a paietelor pentru decorarea casei este de a le introduce într-o vază sau un bol decorativ transparent. Când vei așeza florile și vei umple recipientul cu apă, unele paiete se vor ridica la suprafață, iar altele vor rămâne pe fundul vasului, ceea ce va crea un efect interesant și jocuri de lumină surprinzătoare.

Acestea sunt câteva dintre ideile pe care le poți pune în aplicare folosind paiete, dacă ai timp liber și puțină răbdare. Aceste accesorii îți pot înfrumuseța ținutele sau pot să adauge elemente noi decorării casei.

Sursă foto: Pixabay.com.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle