Ioana Ciocan, CEO Art Safari: „Pentru mine, începutul noului an de fiecare dată înseamnă o vacanță!”

Toate planurile pentru 2023, parteneriatele cu muzeele londoneze National Portrait Gallery și V&A au fost începute acum cinci ani.

Ioana Ciocan, CEO Art Safari: „Pentru mine, începutul noului an de fiecare dată înseamnă o vacanță!”

Pentru mine, începutul noului an de fiecare dată înseamnă o vacanță! Iar anul acesta cred că am mare nevoie de ea. Și mi-aș dori foarte tare ca 2023 să însemne că războiul nu mai e. Nu doar cel care este foarte aproape de noi, ci toate! Make art, not war!

Toate planurile pentru 2023, parteneriatele cu muzeele londoneze National Portrait Gallery și V&A au fost începute acum cinci ani. Pentru mine 2023 va fi anul în care planurile se îndeplinesc. Iar la cât de precis lucrează Londra, să știți că e clar și ce facem la Art Safari pe 6 mai 2023 la ora 18:30.

Cred că exact ce mi-am dorit pentru scena culturală din România – ever – se va întâmpla la Art Safari 2023: Bags, expoziție istorică de la V&A Museum, London, cu cele mai faimoase genți din toate timpurile: Birkin (da, acel Birkin), Lait de Coco a lui Lagerfeld, Frog purse din secolul al XVII-lea, Love Stories cu opere de Lucian Freud și Man Ray și Jan Van Dyke realizată de National Portrait Gallery London. Așa că 2023 va fi exact cum am visat! Fabulos!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din together we can