Hello & welcome to… cursuri de engleză în București! Iată cum te ajută!

Modul în care se studiază engleza în școală este diferit de la o instituție de învățământ la alta și chiar de la profesor la profesor.

Hello & welcome to… cursuri de engleză în București! Iată cum te ajută!

Prin urmare, în timp ce unii elevi au șansa de a cunoaște bine încă din copilărie principala limbă de circulație internațională, alții rămân, inevitabil, cu lacune serioase.

Motivele pentru care se întâmplă așa ceva sunt multiple. Ele pot ține de un nivel slab al clasei, care nu îi permite profesorului să predea mai mult decât elementele de bază. Sau pot fi cauzate de o programă care, în loc să te pregătească pentru situații actuale din viață, mai degrabă te pune să studiezi opera unor scriitori de acum 200 de ani.

Dacă vrei să urmezi cursuri engleza Bucuresti conforme societății actuale, cu cerințele ei complexe, cea mai bună alegere pe care o poți face este Centrul de limba engleză Flying Colours. Iată prin ce se remarcă!

De ce să alegi Flying Colours?

Studiul în străinătate este tot mai accesibil pentru copiii și tinerii români, de când țara noastră a devenit membră a Uniunii Europene. Călătoriile și posibilitatea de angajare în alte state sunt, la rândul lor, posibile fără mari dificultăți. În plus, chiar și multe joburi din țară, la multinaționale sau în domenii dezvoltate recent, presupun cunoștințe serioase de limbi străine.

În deplin acord cu această dezvoltare a societății, Flying Colours organizează cursuri de engleză în București apreciate atât de copii, cât și de către adulți și adolescenți. Iar rezultatele obținute în timp vorbesc de la sine:

  • după mai mult de 11 ani de activitate, rata de promovare la examenele Cambridge este de 100%;
  • peste 4 800 de cursanți recomandă această școală cu deplină încredere, bazată pe experiența proprie;
  • școala este un Centru de engleză premiat Cambridge în cadrul competiției naționale Preparation Centre Awards 2020;
  • aceste cursuri de engleză în București sunt concepute în spiritul abilităților secolului în care trăim: gândire critică, colaborare și creativitate. 
  • mentori și profesori de calitate își asumă rolul de a inspira și a motiva cursanții pentru formarea lor completă.

Cursurile disponibile

Centrul de limba engleză Flying Colours organizează cursuri de engleză în București atât în sală, cu prezență fizică, cât și online, din fața calculatorului, pentru diferite categorii de vârstă. 

Inclusiv preșcolarii au posibilitatea de a se familiariza cu diferite noțiuni și reguli specifice, în cadrul cursurilor pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 6 ani. Apoi, există o împărțire pe grupe de vârstă în funcție de ciclurile de învățământ urmate: 7-10 ani (clasele I-IV), 11-14 ani (clasele V-VIII) și 15-18 ani (elevii de liceu).

De asemenea, adulții au și ei șansa de a învăța sau de a-și consolida cunoștințele de limba engleză, indiferent că sunt interesați de limba străină în general sau în mod special de limbajul și tipul de comunicare specifice mediului de business. Accentul se pune în permanență pe conversație, iar învățarea se desfășoară într-un mediu interactiv și prietenos. 

Investește în tine! Alege să urmezi cursuri engleza Bucuresti și o întreagă lume ți se va deschide! Vei putea să studiezi în orice școală sau universitate din lume, să lucrezi pentru marile companii existente pe plan mondial, să te simți în largul tău indiferent de țara în care te afli, fie cu treabă, fie într-o excursie de plăcere!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle