Gina Chirilă și Bogdan Vlădău în noua campanie SILKPLICITY cu Tibi Clenci

Un brand recognoscibil de rochii din mătase, care pune în prim-plan senzualitatea și puterea femeii independente, SILKPLICITY nu încetează să uimească prin modul în care transpune în imagine valorile mărcii.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău în noua campanie SILKPLICITY cu Tibi Clenci

Din dorința de repoziționare a brandului, SILKPLICITY a lansat campania #memories, sub direcția creativă a lui Tibi Clenci.

Campania are la bază transpunerea coordonatelor spațiale și temporale ale cotidianului în universul iubirii nemărginite dintre el și ea, pe care s-a construit conceptul #memories. Un sentiment arzător, care cuprinde două inimi deodată, făcându-le să bată simultan. 

Nimic prea mult, niciodată prea puțin. Locația aleasă atent, Novum By The Sea, perspectiva fotografică magistrală a lui Tibi Clenci și cuplul potrivit, Gina Chirilă și Bogdan Vlădău, au contribuit la redarea imaginii de ansamblu SILKPLICITY: eleganță, sex-appeal și autenticitatea prin care acest brand se evidențiază.

Rochiile SILKPLICITY create în România sunt piese atemporale indispensabile garderobei oricărei femei puternice și rafinate. Acestea pot fi găsite pe www.silkplicity.com.  

Creez aceste rochii de 3 ani în urma experienței mele ca model, având privilegiul de a lucra cu unii dintre cei mai mari designeri vestimentari din lume. Până acum, am creat 5 colecții plus o colecție capsula recent lansată. Ne producem hainele în România, țara în care suntem deja pe cele mai mari platforme de modă online. Numele Silkplicity este o fuziune între Simplitate (Simplicity) și Mătase (Silk).

Nu producem doar rochii de mătase, ne-am diversificat modelele pentru a se potrivi tuturor formelor și gusturilor.' ne-a spus Gina Chirila, proprietarul si directorul de creatie al brandului.

De ce să optezi pentru o rochie Silkplicity? 

Aceasta are un aspect fascinant, ce trece de barierele banalității. Este acel articol vestimentar „must have' din garderoba unei femei care care dezvăluie silueta într-o estetică reinventată. Rochiile SILKPLICITY sunt un exemplu de eleganță, fiind în același timp cool, dar și urbane, perfecte pentru trendurile modei contemporane. Piesele vestimentare te vor ajuta să întorci toate privirile și să rămâi în memoria colectivă drept acea femme fatale. Pe care nimeni nu o poate uita.

Strâmtă, lungă, cu mânecă lungă sau cu umerii goi, în ultimii ani, rochia din mătase s-a reinventat și asta a făcut și Silkplicity, oferindu-i o nouă formă, cu un aer sexy-casual, dar în același timp asumat. 

Capacitatea rochiei de mătase de a sugera, în cel mai subtil mod, forma corpului femeii, face din aceasta o piesă de rezistență, o modalitate de exprimare cât se poate de vocală pentru orice pasionată de modă.

Mătasea este sinonim cu feminitatea, seducția și sex-appeal-ul. Pe lângă rochii, acest material fin este folosit și în alte sectoare ale modei feminine. În plus, țesătura are o bogată istorie în spate. Este ceea ce purtau doar împărații și împărătesele Chinei. Deși acum oricine poate purta o rochie din mătase, acest produs este considerat în continuare simbolul luxului și rafinamentului.

Dacă ești în căutarea unei piese vestimentare elegante, care să te facă să te simți irezistibilă, poți alege din colecțiile SILKPLICITY. Fie că este o rochie lungă, midi sau scurtă, little black dress, colorată sau clasica rochie albă, brandul Ginei Chirilă îți poate oferi ceva potrivit oricărei ocazii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din advertorial