Cadou pentru iubită: 6 idei de daruri care o vor face fericită

Vrei să îi faci o surpriză prin care să îi spui cât de mult o iubești? Sau este ziua ei de naștere și îți dorești să îi oferi ceva care să îi aducă bucurie?

Cadou pentru iubită: 6 idei de daruri care o vor face fericită

Uneori un gest poate face mai mult decât o mie de cuvinte. Așadar dacă vrei să o faci fericită, alege să îi oferi un dar care sa îi aducă zâmbetul pe buze. Dacă nu ai nicio idee de ce ai putea să îi oferi, mai jos găsești idei de cadouri care ar putea să o facă pe iubita ta să zâmbească.

Adoră parfumurile? Alege pentru ea seturi de parfum cadou!

Dacă știi care este parfumul ei preferat sau ce tipuri de parfumuri preferă, cu atât mai bine. Poți alege să îi oferi seturi de parfum cadou care să o învăluie cu aroma ei preferată în fiecare zi. Seturile de parfum sunt o idee ideală pentru orice ocazie. Poți să îi oferi un astfel de dar la ziua ei de naștere, la aniversarea voastră sau chiar într-o zi obișnuită în care vrei să îi faci o surpriză.

E o fire romantică? Oferă-i buchete de flori!

Florile sunt întotdeauna o idee perfectă de cadou, pentru orice ocazie. Florile transmit emoții și spun lucruri pe care nu le poți exprima în cuvinte. Dacă nu ești foarte bun la a spune ceea ce simți pentru ea, alege un buchet delicat de flori care îi vor transmite cu siguranță. Buchetul de flori îi va aduce zâmbetul pe buze, mai ales dacă i-l oferi atunci când nici nu se așteaptă. 

Iubește bijuteriile? Alege pentru ea ceva ce o poate face fericită

Ce poate să o facă mai fericită, dacă nu o bijuterie delicată? Femeile iubesc bijuteriile, deci cu siguranță și ea le adoră. Oferă-i un lănțișor pe care ai observat că îl privește de fiecare dată în vitrina bijuteriei sau alege o pereche de cercei deosebiți. Dacă știi că adora o anumită piatră prețioasă, alege pentru ea o bijuterie cu acea piatră. Cu siguranță o să o facă să se îndrăgească și mai mult și o să se bucure mult timp de cadoul de la tine.

Îi place să citească mereu? Probabil că s-ar bucura de un eBook Reader.

Spre deosebire de cărțile fizice, un eBook Reader poate avea mai multe cărți descărcate în același timp, pe care le poate citi oriunde. Nu are nevoie de mult spațiu în geantă – pentru că nu este mai mare decât o tableta – deci îl poate lua cu ea oriunde, iar un alt avantaj pe care îl are acest gadget este faptul că poate permite cititul chiar și pe întuneric, fără o sursă suplimentară de lumină. 

Iubește să asculte muzică? Oferă-i un set de căști wireless!

Dacă iubește muzica, oferă-i un set de căști wireless care să o ajute să se bucure de muzică oriunde s-ar afla. Lipsa firului este un mare avantaj ce o va face să se bucure mai mult timp de muzică de calitate. Căștile fără fir sunt mult mai rezistente în timp și oferă o experiență mai plăcută de ascultat muzică.

Iubește tehnologia? Oferă-i un Smartwatch!

Dacă știi că iubește tot ce e nou în materie de tehnologie, însă nu are încă un smartwatch, îi poți oferi tu unul. Indiferent dacă vrea să își verifice apelurile, să răspundă la mesaje sau să știe mereu detalii despre activitatea fizică, un astfel de ceas este ideal.

Acestea sunt doar câteva idei de cadouri, însă cu siguranță te pot scoate din impas dacă nu știi ce să alegi. Există opțiuni multiple, așa că alege lucrurile care ar bucura-o pe iubita ta și oferă-le din suflet, pentru a-i arăta cât de mult o iubești.

Sursa foto: vivre.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din lifestyle