ELLE OCTOMBRIE 2021

În miez de toamnă, te ținem la curent cu felul în care poți integra propunerile designerilor de pe marile podiumuri internaționale în garderoba ta de sezon și îți spunem ce mai e nou și notabil în industria frumuseții.

ELLE OCTOMBRIE 2021

Însă te provocăm să și citești mai mult – și dacă tot o faci, începe cu două interviuri în exclusivitate cu autorii unor cărți necesare, pe care e musai să le pui pe lista ta de lectură.

ELLE FASHION – FOCUS: TRICOTAJE COUTURE – Cei mai relevanți designeri ai momentului au interpretat în fel și chip una dintre cele mai ofertante tehnici, iar rezultatele sunt piese spectaculoase, construcții atipice, sculpturale sau de-a dreptul sexy. Trebuie să le încerci!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: Intră în garderoba plină de culoare a unei jurnaliste care a luat calea business-ului de modă – JJ Martin, fondatoarea La DoubleJ.

ELLE SHOPPING – Piese în nuanțe aprinse, texturi de piele, fie ea naturală sau sintetică, străluciri metalizate sau detalii de inspirație military – editorii ELLE au selectat pentru tine acele must-have items care îți vor updata cu succes garderoba de toamnă.

ELLE AGENDA – PORTRET DE AGENDĂ: Deși foarte tânără, fotografa Felicia Simion face meseria asta de mai bine de jumătate de viață. Acum, plănuiește o expoziție despre depresia postnatală și își dorește să exploreze lumea cu camera în mână, alături de fiica și soțul ei.

ELLE AGENDA – Luna octombrie ne așteaptă cu filme noi (și bune), expoziții care mai de care mai interesante și lansări de carte despre care trebuie să știi. Inspiră-te din recomandările noastre pentru programul tău cultural de toamnă.

ELLE INTERVIU – ÎNTRE DOUĂ LUMI, DE CEALALTĂ PARTE A FRICII: Suleika Jaouad și-a văzut viața întreruptă brutal de un diagnostic de leucemie, la doar 22 de ani. După patru ani de tratamente, un transplant de măduvă și nenumărate pierderi, a supraviețuit pentru a-și spune povestea: nu doar a cancerului, ci a felului în care o călătorie a învățat-o să trăiască din nou. O conversație onestă despre cartea ei, apărută la editura Humanitas, despre boală, vindecare și frici.

ELLE CARTE – „NU ÎMI ESTE FRICĂ!”: Jan Matti Dolbaum, Ben Noble și Morvan Lallouet sunt trei cercetători care au publicat primul studiu despre Aleksei Navalnîi, proaspăt apărut în limba română, la editura Corint. Ioana Bâldea a stat de vorbă cu ei despre ce-l face pe Navalnîi să fie Navalnîi, de ce-l susține Ludmila Ulițkaia și toate nuanțele de gri dintr-un thriller politic în desfășurare.

ELLE SPECIAL – PIELEA ÎN CARE TRĂIM: Ne-am obișnuit să credem că pielea noastră poate fi perfectă, netedă, strălucitoare și deosebit de catifelată, deși în viața reală lucrurile stau astfel doar dacă suntem foarte norocoase. Pentru cele dintre noi care trăiesc cu anumite afecțiuni vizibile ale pielii, frumusețea poate părea uneori un ideal îndepărtat, mai ales prin filtrul privirilor celor din jur. Două femei cu vitiligo și psoriazis ne-au spus cum au făcut pace cu felul în care arată.

ELLE COVER STORY – MIX AND MATCH: Combină piese ultra-fashion cu cei mai cool pantofi sport ai sezonului. Niciodată nu va fi prea mult dacă ai curaj și porți astfel de ținute cu nonșalanță și încredere. Ți-o demonstrează Laura Giurcanu, una dintre cele mai influente apariții din social media locală.

ELLE FASHION – I LOVE BIG WORDS! Cool kids, Levi’s jeans, Margiela baby – Maurice Munteanu îți propune o incursiune stilistică în realitatea momentului.

ELLE FASHION – REBEL WITHOUT A PAUSE: Combinațiile de piese negre cu un touch de alb și cu accesorii metalice sau nonconformiste îți vor asigura ținute cu personalitate, demne de spirite libere. Go wild!

ELLE BEAUTY – BOLD, FEARLESS, FREE! – Inspiră-te din propunerile imaginate de Cristian Bucă, make-up artist Yves Saint Laurent, pentru machiajele tale de toamnă. Nu te teme să experimentezi cu culori puternice și sfidează convenționalul în fiecare zi!

ELLE BEAUTY – BEAUTY SECRETS: Ce ascunde în portfard Sînziana Maria Iacob, una dintre cele mai cunoscute creatoare de conținut de la noi? Află care sunt produsele fără de care nu poate trăi, dar și cum se răsfață pentru a arăta mai bine în fiecare zi.

ELLE BEAUTY – GET THE LOOK: TikTok, cea mai descărcată aplicație din lume, și-a pus amprenta și asupra industriei de beauty, lansând trend-uri și chiar produse noi. Află cum să replici acasă celebrele soap brows și cum să reinterpretezi machiajele extravagante pe care ți le propun utilizatorii rețelei.

ELLE BEAUTY – FOCUS: BAKUCHIOL: Retinolul, unul dintre cele mai utilizate și eficiente ingrediente din industria frumuseții, tocmai a fost detronat de bakuchiol, mai prietenos cu tenul sensibil și cu considerabil mai puține efecte adverse. Ce face și de ce să-l introduci în rutina ta de beauty?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle