ELLE NOIEMBRIE 2019

Descoperă ELLE noiembrie, un număr dedicat unui subiect important pentru societate: violența îndreptată împotriva femeilor. În plus, este un număr special, pentru că avem nu una, ci două coperți. Și un supliment dedicat bărbaților: ELLE Man, un adevărat ghid de lifestyle masculin.

ELLE NOIEMBRIE 2019

ELLE FASHION – 80s THE GREATEST – Revenirea gălăgioasă a glitter-ului, a volanelor sau a umerilor imenși face ca acest sezon de modă să strige din nou: „Curaj!'.

ELLE FASHION – INSTASTYLE: TRICOTAJE – Nimic nu este mai confortabil în mijlocul sezonului de toamnă decât un pulover moale din lână sau o rochie tricotată. ELLE a făcut o selecție cu cele mai stylish variante via Instagram!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: SOPHIE ROE – Influencer cu peste 260 de mii followers pe Instagram, Sophia Roe are un stil pe care chiar ea și-l definește ca fiind „effortlessly chic'.

ELLE REPORTAJ – NEW YORK CITY VIBES – Primele colecții pentru vara lui 2020 au fost prezentate la New York Fashion Week. Află de la ELLE totul despre o săptămână vibrantă în orașul care nu doarme niciodată.

ELLE FASHION – NINA SUESS – Află cum arată o zi a Ninei Suess, fashion influencer, la New York Fashion Week și cum se pregătește pentru unul dintre cele mai râvnite show-uri americane: Tommy Hilfiger.

ELLE AGENDA – ZIMBRU – Dacă nu ai făcut cunoștință până acum cu emoția contagioasă a pieselor Zimbru, îți prezentăm o trupă nou-nouță, a cărei solistă, Teodora Retegan, promite să fie o viitoare Kate Bush.

ELLE AGENDA – 15 LUCRURI DE FĂCUT ÎN NOIEMBRIE – Piese de teatru și filme, concerte și expoziții, tot soiul de evenimente culturale te ademenesc să ieși din casă și să te inspiri.

ELLE DOSAR: ELLE NU TACE. NICI ELE – Acesta nu este neapărat genul de material pe care vei dori să îl citești. Vei găsi în el o mulțime de informații despre violența de gen sau, cum i se mai spune, violența împotriva femeilor. Și violență în familie, agresiuni sexuale și cazuri de hărțuire. Vei găsi gândurile, opiniile, concluziile despre această problemă sistemică a cinci femei care au avut de-a face cu asta, au cercetat fenomenul, au încercat să îl înțeleagă, să îl combată și nu au obosit să vorbească despre el.

ELLE SPECIAL – 10 EDIȚII DE FESTIVAL, 10 ANI DE AMINTIRI – Regizorul Cristian Mungiu ne lasă să aruncăm o privire în spatele cortinei Les Films de Cannes à Bucarest, festivalul pe care îl organizează de zece ani.

ELLE ARTĂ – CULTURA MADE IN RO CAPTIVEAZĂ EUROPA – Timp de patru luni, tot ce este mai important în cultura românească se vede la festivalul internațional de arte Europalia.

ELLE BEAUTY – K BEAUTY VERSUS A BEAUTY – Frumusețea Made in Korea a schimbat pentru totdeauna industria de skincare, însă recent am început să ne îndreptăm atenția către soluțiile de beauty australiene, care sunt minimaliste, etice și naturale.

ELLE HEALTH – BIOCHIMIA CREDINȚEI – Credințele noastre ne afectează biochimia creierului și chiar expresia genetică, ajutându-ne să vindecăm traume, să renunțăm la vicii și să ne schimbăm convingeri vechi de zeci de ani.

ELLE TRAVEL – BANGKOK ȘI KOH LANTA – Atunci când călătorești cu copiii în locuri îndepărtate, experiența nu înseamnă doar vacanță, ci are și o importantă latură educativă, de ieșire din zona de confort, ne spune Roxana Voloșeniuc după cea mai recentă călătorie cu familia în Thailanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle