ELLE MAN NOIEMBRIE 2019

Suplimentul pentru bărbați al revistei ELLE se distribuie gratuit împreună cu revista ELLE Noiembrie și este un adevărat ghid de lifestyle masculin. Vei descoperi aici: sugestii de shopping pentru orice stil, proceduri & tratamente inovatoare, plus cele mai eficiente produse de îngrijire.

ELLE MAN NOIEMBRIE 2019

ELLE MAN FASHION – TOP ACCESORII – Ghidul complet al modei masculine din acest sezon: topul celor mai cool accesorii, sugestii de ținute pentru birou, dar și pentru ieșirile în club, plus o analiză a tendințelor făcută cu mult umor de Maurice Munteanu.

ELLE MAN FASHION – CE SE MAI ÎNTÂMPLĂ ÎN MODA ACESTUI SEZON – O mașinărie imensă lansează colecții după colecții în fiecare sezon, iar bărbații se întreabă de ce trebuie să se îmbrace ca femeile, cine poartă toate chestiile astea și, mai ales, de ce costă atât.

ELLE MAN FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: SORIN STRATULAT – Sorin Stratulat, unul dintre cei mai talentați hairstylists din România și fondatorul salonului Beauty District, își definește stilul ca fiind „basic, cu accente de auriu”.

ELLE MAN AGENDA – FLORIAN RUS – Florian Rus a cucerit topurile muzicale cu piesa „Străzile din București”, în colaborare cu Mira. Este compozitor, producător, dar și un interlocutor sincer, așa cum vei descoperi și tu din interviul nostru.

ELLE MAN AGENDA – 13 LUCRURI DE FĂCUT ÎN NOIEMBRIE – De la competiții sportive la filme, expoziții, concerte sau petreceri – ți-am pregătit o selecție diversă de evenimente care te vor scoate din casă.

ELLE MAN INTERVIU – subREAL– La aproape 30 de ani de când s-a format, grupul artistic subREAL se întoarce în atenția publicului de la noi cu o expoziție la Timișoara, dar și cu participarea la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate artei fotografice, la Paris.

ELLE MAN PSIHO – CONSIMȚĂMÂNTUL E SEXY – De cele mai multe ori, actul sexual e catalogat drept viol doar când a fost implicată forța fizică. Însă cum rămâne cu insistențele, cu presiunea verbală sau emoțională? Și ce ar trebui să înțeleagă bărbații din toate astea?

ELLE MAN COVER STORY – EMIL RENGLE E AICI SĂ SCHIMBE CEVA – E mereu tonic, plin de viață, de idei, de planuri, de bunăvoință. E talentat, iubit de prieteni, adulat de public și conștient de toate astea. Și nu are de gând să se irosească.

ELLE MAN PSIHO – DESPRE DRAMELE BĂRBAȚILOR PE CARE NU ÎI VREA NIMENI – Incelii sunt bărbații heterosexuali care se autoproclamă celibatari involuntari și care cred că motivul pentru care femeile nu îi găsesc atrăgători e lipsa unei mandibule proeminente. Oare această subcultură misogină are adepți și în țara noastră?

ELLE MAN GROOMING – ÎNGRIJIRE DIN CAP PÂNĂ ÎN PICIOARE – Tratamente inovatoare, formule performante, soluții concentrate pentru hidratare și anti-îmbătrânire, plus noile parfumuri masculine – ELLE Man îți oferă ghidul complet de grooming.

ELLE MAN TRAVEL – DE LA 0° LA 36° CELSIUS ÎN ACEEAȘI ZI – Zece țări, trei săptămâni de vacanță, 7.500 de kilometri parcurși cu mașina de-a lungul și de-a latul Europei. ELLE Man îți prezintă traseul unei vacanțe de plină de aventură.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle