ELLE Noiembrie 2018

Descoperă ELLE noiembrie, un număr în care vei găsi nominalizații ELLE Style Awards 2018 în cele mai provocatoare ipostaze de backstage!

ELLE Noiembrie 2018

ELLE FASHION – SHOPPING – Am pregătit pentru tine un ghid de shopping cu cele mai hot piese ale sezonului: fuste din tul sau cu imprimeu tartan, trenciuri lucioase, jachete din denim, pulovere din lână și accesorii cu multă personalitate.

ELLE FASHION – MOSCHINO [tv] H&M – Citește un interviu exclusiv cu Ann-Sofie Johansson, Creative Advisor H&M, și Jeremy Scott, Creative Director Moschino, despre cea mai recentă colaborare de designer H&M!

ELLE FASHION – OPERAȚIUNEA DULAPUL: CRISTINA TĂUȘANU – Cristina Tăușanu, designer-ul brand-ului Mathis, are un stil casual, minimalist, presărat cu accente feminine, precum rochiile sau bluzele din mătase.

ELLE FASHION – SCHIMBARE, SCHIMBARE! – Editorii de modă ELLE tocmai s-au întors de la Paris Fashion Week și ne spun care sunt cele mai importante tendințe și schimbări din lumea modei pentru sezonul de primăvară-vară 2019.

ELLE ARTĂ – VĂZÂND ISTORIA LA MNAC – Echipa Muzeului Național de Artă Contemporană își scoate din depozite colecția, pentru expoziția „Văzând istoria', ce își propune să recupereze și să arate publicului câteva decenii de artă contemporană românească.

ELLE INTERVIU – DANA PĂPĂRUZ: CREATOAREA DE COSTUME – Înainte de premiera fimului „Moromeții 2', ELLE a stat de vorbă cu una dintre persoanele care a avut o contribuție semnificativă la estetica proiectului: designerul de costume Dana Păpăruz.

ELLE EVENT – IS ROMANIA A SHE COUNTRY? – Claudio Cisullo, Founder&Chairman Chain IQ Company, a inițiat un eveniment dedicat în exclusivitate femeilor și creării unei rețele de sprijin având ca scop dezvoltarea oportunităților pentru femei.

ELLE SOCIAL MEDIA – MIC GHID PARCTIC: 3 ÎNTREBĂRI PE CARE AR TREBUI SĂ NI LEPUNEM CÂND FOLOSIM SOCIAL MEDIA, DAR NU O FACEM – Între orele petrecute zilnic pe social media și conținutul vizual și nu numai pe care ne simțim obligați să-l înregistrăm și postăm, nu mai avem vreme să ne gândim la sensul prezenței noastre online.

ELLE INTERVIU – MĂLINA MANOVICI & „MISTERUL INEFABIL' AL ACTORIEI – A debutat cu „Bacalaureat', al lui Cristian Mungiu, iar acum are parte de primul ei rol principal în „Lemonade', pelicula Ioanei Uricaru despre o femeie care vrea să trăiască visul American. Fă cunoștință cu Mălina Manovici și pregătește-te să auzi des de ea de acum înainte.

ELLE HEALTH – ÎNAINTE DE VREME – Istoria ne arată că menstruația a fost un subiect tabu până recent. Acum, iată că lipsa ei reprezintă un lucru rușinos. Așa că am hotărât să înlăturăm stigma și să vorbim deschis despre menopauza prematură.

ELLE TRAVEL – VALETTA, MALTA: ISTORIE, ARHITECTURĂ ȘI AROME LOCALE – După o scurtă vizită în micul arhipeleag din sudul Siciliei, înțelegem perfect de ce lumea întreagă își îndreaptă în acest an ochii spre Valetta, desemnată Capitală Europeană în 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle