ELLE STYLE AWARDS 2018: BACKSTAGE

Sărbătorim 21 de ani cu un exercițiu de sinceritate: o ședință foto "din culise". Admiră-i pe nominalizații noștri în ipostaze inedite, într-un editorial cosmetizat la minimum, care surprinde perfect atmosfera de backstage!

Unul dintre puținele lucruri pe care le au în comun nominalizații la ELLE Style Awards este faptul că o mare parte a activității lor se petrece în culise. Îi numim artiști, designeri, modele, persoane publice, chiar, dar cert e că un procent uriaș al muncii lor are loc în spatele scenelor, ca în final, în fața oamenilor să ajungă doar „produsele impecabil finisate, revizuite în detaliu, fie că este vorba despre produse reale (haine, bijuterii, melodii etc.) sau chiar despre persoane, cum este cazul starurilor. Sunt însă mult mai multe lucrurile pe care nu le vedem – pregătiri, repetiții, îndoieli și, firește, momente amuzante, cum a fost cel în care Inna poza în forță pentru imaginea pe care tocmai o vedeți, executând tracțiuni pe stander-ele de haine, urmărită cu maximum interes de Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea, ei înșiși așteptându-și cuminți rândul în fața obiectivului lui Christian Tudose. Dar să începem cu începutul….

Fotografii: Christian Tudose.
Realizatori: Domnica Mărgescu, Cristina Crăciun și Maurice Munteanu.
Texte: Ioana Ulmeanu.

Machiaj: Alexandru Abagiu, National Make-up artist Lancôme.
Coafură: Sorin Stratulat, Artist Kérastase în România.

Echipa hairstyling: Daniel Beldie, Mădălina Fediuc, Ionela Dobre, Cristina Petrache.
Echipa make-up artists powered by Lancôme: Ioana Stratulat, Ruxandra Zechiu, Cătălina Mihailă, Cristina Toma, Lorena Vlaicu.

Citește continuarea în ELLE NOIEMBRIE 2018!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle