ELLE MAN NOIEMBRIE 2018

Suplimentul pentru bărbați al revistei ELLE se vinde împreună cu revista ELLE noiembrie și este un adevărat ghid de lifestyle masculin. Vei descoperi aici: bolizi eco-friendly, gadget-uri inovatoare și cea mai prestigioasă regată de yachting.

ELLE MAN NOIEMBRIE 2018

ELLE MAN FASHION: GHID DE MODĂ – Cele mai cool accesorii, cele mai îndrăznețe combinații, cele mai relaxate ținute și cele mai elegante trenciuri – iată propunerile noastre de stil masculin.

ELLE MAN FASHION: TENDINȚE TOAMNĂ-IARNĂ 2018/2019 – Descoperă cele mai importante trend-uri ale acestui sezon și care sunt piesele de rezistență pe care trebuie să le ai acum.

ELLE MAN LIFESTYLE: 5 MOTIVE PENTRU CARE PARISUL ESTE ÎNTOTDEAUNA O IDEE BUNĂ – Fashion-editorul ELLE, Maurice Munteanu, a stat de vorbă la Paris cu Kenzo Takada, chiar în apartamentul în care locuiește acesta, despre magnolie, ingredientul vedetă al parfumurilor Avon Life Colour.

ELLE MAN EXCLUSIV: MARK STAM, A STAR IS BORN – ELLE Man a stat de vorbă cu Mark Stam, pe numele său real Marius Stamatin, un tânăr de numai 21 de ani din Republica Moldova, pasionat de muzică și cu un început de carieră promițător.

ELLE MAN FASHION: PIERROT – Efervescența tendințelor din moda masculină se reflectă cel mai bine atât în noul tip de comunicare a campaniilor, dar și în segmentul de street style. Descoperă câteva idei pentru un look inconfundabil, de sezon!

ELLE MAN SPORT: CUM STĂ TREABA CU ANTRENAMENTUL CROSSFIT – Silviu Tănase, antrenor personal, explică beneficiile CrossFit, cel mai nou tip de antrenament competitiv.

ELLE MAN GROOMING: SPA PENTRU BĂRBATI, RELAXARE PENTRU TRUP ȘI MINTE – Acordă-ți timp pentru tine și alege să te relaxezi într-un centru spa de la noi sau din Europa, care îți va revigora imaginea, tonusul și pofta de viață!

ELLE MAN LIFESTYLE: DESPRE YACHTING-UL DE PRESTIGIU PRIN INTERMEDIUL REGATEI CORSICA CLASSIC – Descoperă câteva lecții despre sailing-ul pe yacht-uri clasice pe parcursul regatei Corsica Classic, cea mai lungă regată în jurul insulei frumuseții și un eveniment ce reunește participanți și parteneri de renume, performanță sportivă, eleganță, tradiție, perfecțiune tehnologică și respect pentru mediul înconjurător.

ELLE MAN TRAVEL: KAZAHSTAN ȘI KÂRGÂSTAN – Cel mai mare stat fără ieșire la mare din lume și vecina lui muntoasă au fost destinațiile către care s-a îndreptat, într-o nouă aventură, Madame Travels.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din revista elle